Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

30 Травня, 2018 р., 09:17
На цьому наголосив начальник відділу медичних та соціальних послуг управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Віталій Нємцев. За його словами, за час дії нового порядку надання послуг з відновлювального лікування застрахованим особам у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України (з 1 січня 2018 року) управлінням виконавчої дирекції Фонду у Київській області (далі – управління) укладено 197 тристоронніх договорів (на загальну суму 2 628 198 грн.), що фактично на половину більше минулорічних показників.
30 Травня, 2018 р., 09:10
Наші вітання!
29 Травня, 2018 р., 20:44
ТОВ «Санаторій «Токарі» є безпосереднім надавачем послуг із психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції та/або учасників Революції Гідності. Одним із основних видів економічної діяльності санаторію є діяльність психоаналітиків, психологів і психотерапевтів.
29 Травня, 2018 р., 14:46
29 травня в селі Шкарівка на стадіоні «Колос» відбулася Спартакіада серед державних службовців та органів місцевого самоврядування Білоцерківського району. Розпочалися змагання традиційно із урочистого параду та підняття Державного Прапора. Учасників І-го етапу Всеукраїнської Спартакіади державних службовців серед збірних команд привітали в.о голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук, в.о.голови районної ради Анатолій Чичикало.  Зокрема, Юрій Степанович  відзначив, що проведення таких заходів формує новий імідж  державного службовця, оскільки  державна служба вимагає, як збалансування  напруженого  робочого  графіка, так і активного відпочинку. Також він побажав всім міцного здоров’я, добра, краси тіла й бадьорості духу, вдалих стартів та нових перемог і у спорті, і житті.
29 Травня, 2018 р., 12:34
Традиційно, на Білоцерківщині у травні вшановують  пам`ять письменника, кінорежисера, актора - Миколи Степановича Вінграновського. Міськрайонний конкурс читців-декламаторів  зібрав юних шанувальників творчості цього відомого світу українця у бібліотеці-філії №10 Білоцерківської міської ЦБС, яка носить його ім`я.
28 Травня, 2018 р., 12:34
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Миколаївщину відзначив зміни, які відбуваються в соціальному захисті військовослужбовців. Під час урочистих заходів з нагоди 100-річчя створення морської піхоти Президент повідомив, що відвідає полігон «Широкий лан», де вже збудовано 11 корпусів нових казарм.
28 Травня, 2018 р., 12:29
«Бескидський тунель, який ми разом з вами і усією Україною сьогодні відкриваємо – найбільший інфраструктурний проект, реалізований у нас в країні протягом останніх десятиліть. Його будівництво припало на останні чотири з половиною роки, коли ми боронимо країну від російської агресії. І в той же час – знаходимо сили та ресурси для модернізації нашої держави», - сказав Президент Петро Порошенко під час офіційної церемонії відкриття  нового Бескидського залізничного тунелю.
26 Травня, 2018 р., 08:50
Для більше ніж двох тисяч  школярів Білоцерківщини 25 травня пролунав останній дзвоник, зі школою попрощалися 86 випускників 11-х класів. За доброю традицією, представники влади  цього дня відвідали навчальні заклади, аби сказати своє напутнє слово випускникам, подякувати учителям та батькам за виховання молодого покоління. Зокрема, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур та в.о.начальника відділу освіти Вікторія Бабенко стали гостями на урочистих лінійках в Маловільшанській ЗОШ І-ІІІ ст.№2 та Озернянській ЗОШ І-ІІІ ст. Виступаючи перед присутніми, Геннадій Васильович подякував освітянам за їхню складну і благородну працю. А звертаючись до одинадцятикласників, очільник району закликав їх вірити у власні сили, прагнути більшого і досягати поставленої мети.
25 Травня, 2018 р., 13:19
Шановні громадяни, з метою запобігання виникнення нещасних випадків в період святкових вихідних, Білоцерківський РВ ГУ ДСНС України   у Київській області закликає Вас дотримуватися правил безпеки під час перебування на місцевих водоймах та у лісах, та привчати до цього дітей.
24 Травня, 2018 р., 16:20
24 травня голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур провів нараду-пропуск голів місцевих рад. Серед розглянутих питань - фактичний та очікуваний стан соціально-економічного розвитку місцевих рад, виконання бюджетів, а також погашення заборгованості по субвенції на освіту та медицину (харчування та матеріально-технічне забезпечення шкіл та ФАПів). Ще одним важливим питанням - є виконання стандарту початкової освіти в рамках концепції «Нової української школи».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень