Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Грудня, 2017 р., 21:06
На виконання Плану заходів з підготовки об'єктів паливно- енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2017/18 року та його проходження, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.06.2017 р. №410-р, центральними органами виконавчої влади розроблено  інформаційно-роз'яснювальні матеріали, які інформують  населення про ефективне використання паливно-енергетичних ресурсів.  Відтак, в  Держенергоефективності  в  рамках цієї кампанії розроблено відеоролик з питань енергоефективності : «Енергоменеджмент - шлях до заощадження державного та місцевих бюджетів».
10 Грудня, 2017 р., 20:50
У вівторок, 5 грудня, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур взяв участь в урочистих заходах з нагоди святкування 26-ї річниці Збройних Сил України, які відбулися у Будинку культури 72 ОМБр. Геннадій Васильович привітав військовослужбовців легендарної бригади з професійним святом, подякував їм за мирне небо. "Глибока шана і безмежна вдячність від усіх жителів Білоцерківщини вам, дорогі наші, захисники! В надзвичайно складних умовах збройної боротьби із зовнішнім агресором та сепаратистськими зазіханнями на cході нашої держави ви підтвердили свій виключний героїзм. Я переконаний, що попри труднощі та перешкоди, ми переможемо" - зазначив очільник району. Військові отримали нагороди, грамоти та слова подяки від голови адміністрації Геннадія Джегура та комбрига бригади Руслана Татуся. Потому відбувся святковий концерт.
10 Грудня, 2017 р., 20:03
Молодіжна громадська рада Білоцерківської районної державної адміністрації відзначила свій четвертий день народження. І хоча змінювався склад ради, але приємно, що основа залишилася без змін. За цей період проведено 30 засідань, з яких два виїзні — Фурси та Острійки. Ми стали ініціаторами проведення акцій “Читати — це модно!”, “Бути здоровим — модно!”, “Цукерка на цигарку”, “Скажемо тютюнопалінню — ні!”, “Не дай СНІДУ шанс!”. Здійснили лижно-туристичний тур, пройшли туристичними маршрутами нашого краю (відвідали села Фастівка, Пилипча, Чмирівка, Яблунівка, Фурси, урочище Кошик).
06 Грудня, 2017 р., 10:51
Минулої суботи, 2 грудня, губернатор Київщини Олександр Горган разом із членами ГО "Всеукраїнська асоціація учасників бойових дій" вручили 190 державних актів на право власності земельними ділянками учасникам АТО та членам їх сімей. Раніше вже майже дві сотні учасників антитерористичної операції України отримали земельні ділянки. Наразі ж у Всеукраїнської асоціації учасників бойових дій є ще багато справ, які стосуються захисту та підтримки учасників АТО.
06 Грудня, 2017 р., 10:49
24 листопада на базі Узинської ЗОШ №1 відбувся фінальний районний етап Всеукраїнського фестивалю шкільного футболу "Футбольні надії Київщини" серед школярів 1-2 та 3-4 класів. На урочистому відкритті  змагань юних футболістів привітала директор Білоцерківської районної дитячо-юнацької школи Ганна Іванівна Яценко та головний суддя змагань Віктор Миколайович Павлієнко. Пролунав Гімн України, змагання оголосили відкритими.
06 Грудня, 2017 р., 10:47
Незвичайні пригоди  і цікаве навчання чекають на вихованців  «лісової школи»,  яка гостинно відкрила свої двері 28 листопада.  Мова йде про  навчальну базу для членів  учнівського  лісництва  опорного навчального закладу Шкарівської ЗОШ І-ІІІ ст. Формування справжнього охоронця й працьовитого господаря лісу рідного краю та екологічно свідомої особистості з природоохоронним світоглядом і поведінкою є стратегічною метою діяльності учнівського лісництва. Необхідною умовою досягнення цієї мети є тісна співпраця із багатьма партнерами, серед яких Томилівське  лісництво  ДП «Білоцерківський лісгосп» – головне базове підприємство і партнер для школи, учителів та школярів. 
06 Грудня, 2017 р., 10:45
Сьогодні, 30 листопада, вперше в Україні успішно проведено електронний аукціон із закупівлі енергосервісу в системі електронних закупівель «PROZORRO» (https://prozorro.gov.ua). Першим містом, яке випробувало нові процедури закупівель, стало м.Суми (https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-10-17-000684-b).
06 Грудня, 2017 р., 10:37
Саме під такою назвою 24 листопада відбулася районна конференція учнівської молоді, під час якої учні презентували власні реферативні роботи про земляків-героїв, учасників АТО, волонтерів, військових капеланів. Конференція проведена з нагоди Дня Гідності та Свободи, а її метою є виховання в учнівської молоді патріотизму, розвиток творчих інтересів до науково-дослідницької роботи. Організатори конференції - комісія з питань толерантності, волонтерства, духовного розвитку, захисту прав дітей та допомоги в проблемних ситуаціях районної ради дітей Білоцерківщини та районний будинок дитячої та юнацької творчості. Учасників та почесних гостей заходу гостинно приймала Шкарівська загальноосвітня школа.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень