Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

04 Січня, 2018 р., 15:48
«Колядка для янголів» створена спільно Міністерством культури України та Благодійним Фондом "Майдан Гідності" за участі Камерного дівочого хору Київської середньої спеціалізованої музичної школи ім. Лисенка та дітей, а також молодших братів і сестер Героїв Небесної Сотні. Проект створювався у Будинку звукозапису Українського радіо та на Алеї Героїв Небесної Сотні творчою групою на чолі з керівником проекту Сергієм Проскурнею, режисер зйомок та монтажу - Ірина Новосаденко.
04 Січня, 2018 р., 15:33
Президент Петро Порошенко підписав Закон України № 2229-VIII «Про запобігання та протидію домашньому насильству». Документом передбачається впровадження комплексного підходу до боротьбі з домашнім насильством, суттєве доповнення існуючих інструментів такої боротьби, введення нових визначень термінів, та інших норм, спрямованих на покращення захисту потерпілих від домашнього насильства. Зокрема, Законом передбачено створення та забезпечення функціонування Єдиного державного реєстру випадків домашнього насильства.
04 Січня, 2018 р., 15:24
Конкурс засновано  в 2007 році. В форматі «Благодійна Україна» проводиться з 2012 року Асоціацією благодійників України. Мета конкурсу: розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик.
03 Січня, 2018 р., 13:04
На виконання Плану заходів з підготовки об'єктів паливно- енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2017/18 року та його проходження, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.06.2017 р. №410-р, центральними органами виконавчої влади розроблено  інформаційно-роз'яснювальні матеріали, які інформують  населення про ефективне використання паливно-енергетичних ресурсів.  Відтак, в  Держенергоефективності  в  рамках цієї кампанії розроблено відеоролик з питань енергоефективності: «Енергоменеджмент - шлях до заощадження державного та місцевих бюджетів». 
03 Січня, 2018 р., 09:47
Сервісні центри МВС підвели підсумки реформи станом на грудень 2017 року та ознайомили громадян з офіційним звітом. Переглянути його можна за посиланням: http://hsc.gov.ua/2017/. Також на завершення року офіційно за участі заступника міністра внутрішніх справ України Тетяни Ковальчук та начальника Головного сервісного центру МВС Владислава Криклія презентували 50-ий сервісний центр МВС нового зразка. За рік колишні МРЕВ перетворилися на інноваційні центри формату відкритого офісу, де громадянам надають послуги з реєстрації авто, видачі та заміни посвідчення водія, видачі довідок про несудимість.
02 Січня, 2018 р., 10:23
Цими святковими днями своє день народження святкували голова Фурсівської ОТГ Микола Фурсенко та голова Фесюрівської сільської ради Володимир Святецький. З цього приводу голова Білоцерківської райдержадміністрації Геннадій Джегур вручив подарунки та вітальні адреси від голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана та народного депутата України Ярослава Москаленко, в яких висловлена повага та вдячність за всі добрі справи, зроблені ними на благо громади.
29 Грудня, 2017 р., 09:29
Щиро вітаю усіх з прийдешніми новорічними та різдвяними святами. Добігають останні дні дві тисячі сімнадцятого року. Року, який став спільним для нас з вами. Ми разом пережили і будні, і свята, і засушливе літо, і снігову негоду. Звичайно, що у всіх нас було чимало проблем. Більшість із них нам вдалося вирішити саме завдяки згуртованості громади Білоцерківщини. І я, дорогі краяни, щиро вдячний кожному із вас: і за ратну працю, і за добру пораду, і за нещадну критику. 
29 Грудня, 2017 р., 09:07
Відповідно до Закону України “Про засади державної регіональної політики” та постанови Кабінету Міністрів України  від 11.02.2016 № 258 “Про затвердження Типового положення про агенцію регіонального розвитку” у Київській області створюється Агéнція регіонáльного розвитку – неприбуткова небюджетна установа. Вказані Агенції успішно функціонують в таких провідних країнах як Німеччина, Франція, Великобританія, Польща, Австралія, Канада. Діяльність Агенцій у Європі координує міжнародна громадська організація EURADA. Аналогічні агéнції створені і успішно працюють у 13 областях України. 
29 Грудня, 2017 р., 09:04
З 1 квітня 2018 року розпочинається національна кампанія «Обери свого лікаря», відповідно до якої кожному українцю потрібно буде обрати свого лікаря (сімейного лікаря, терапевта, педіатра) та підписати з ним Декларацію на медичне обслуговування. До цього часу підписання Декларацій про вибір лікаря відбувається у пілотному режимі. Обрати сімейного лікаря можна незалежно від місця реєстрації чи проживання. Його послуги (консультації, направлення, довідки, профілактичні огляди, основні аналізи) для громадян будуть безкоштовними. Сімейний лікар може працювати як у медичному закладі, так і мати власну практику. Уряд спростив відкриття медпрактики - тепер для отримання ліцензії на власну медичну практику у сімейній медицині або педіатрії на процедуру в МОЗ потрібно буде витратити не 30, а всього 7 днів.
27 Грудня, 2017 р., 16:20
27 грудня 2017 року на засіданні Кабінету Міністрів України презентували план впровадження основних реформ у системі охорони здоров’я на 2018 рік та ухвалили ключові документи для запуску змін у наданні первинної медичної допомоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень