Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні жителі Білоцерківського району!

Дата: 29.12.2017 09:29
Кількість переглядів: 530

Фото без описуЩиро вітаю усіх з прийдешніми новорічними та різдвяними святами. Добігають останні дні дві тисячі сімнадцятого року. Року, який став спільним для нас з вами. Ми разом пережили і будні, і свята, і засушливе літо, і снігову негоду. Звичайно, що у всіх нас було чимало проблем. Більшість із них нам вдалося вирішити саме завдяки згуртованості громади Білоцерківщини. І я, дорогі краяни, щиро вдячний кожному із вас: і за ратну працю, і за добру пораду, і за нещадну критику. 

Найголовніше те, що ви щиро вболіваєте за майбутнє нашого краю, за майбутнє нашої країни.  Складна суспільно-політична ситуація в державі не залишила нікого байдужим. Всіх нас об’єднали непрості події на сході України, боротьба за демократію, цілісність та незалежність. З готовністю ви відгукувалися на кожне звернення про допомогу і наших воїнам, і постраждалим регіонам. Від імені наших бійців,  від імені керівництва району висловлюю вам слова глибокої подяки за розуміння і підтримку.

Рік, що минає, став знаменним для Білоцерківщини і тим, що на теренах району утворилося дві об’єднані територіальні громади, які тепер самостійно вирішуватимуть своє майбутнє. Щиро зичу новообраним керівникам громад Миколі Івановичу Фурсенку та Віталію Юрійовичу Гринчуку виправдати довіру, виявлену їм на виборах, гідно справитися з усіма поставленими задачами і невдовзі продемонструвати усій Україні  міць і самодостатність Фурсівської та Узинської громад.

Новий рік має стати часом реалізації реформ, надзвичайно важливих для подальшого розвитку України. Їхній успіх залежить від нашої витримки, порозуміння, злагоди й довіри в суспільстві. Лише об’єднавшись, ми надійно захистимо свою свободу і незалежність, принесемо в наші оселі мир і спокій, любов і достаток.

Переконаний, що, не зважаючи на труднощі й проблеми, незмінними залишаться у нашому житті такі цінності, як людська гідність, патріотизм, честь, любов, дружба, співчуття і віра у щасливе майбутнє.

У переддень свят щиро зичу усім, у першу чергу, мирного неба,  злагоди і благополуччя, міцного здоров'я і родинного щастя! Сподіваюся, що ці чудові зимові свята будуть щедрими і радісними, а Божа благодать ніколи не покине вашої оселі!

З Новим, 2018 роком! З Різдвом Христовим!

З повагою

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації

Геннадій Джегур


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень