Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ГРОМАДСЬКИХ ОБ’ЄДНАНЬ, НАУКОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ, ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ, ІНВЕСТОРІВ, ПРЕДСТАВНИКІВ БІЗНЕСУ ТА ФІНАНСОВО КРЕДИТНИХ УСТАНОВ

Дата: 29.12.2017 09:07
Кількість переглядів: 614

Відповідно до Закону України “Про засади державної регіональної політики” та постанови Кабінету Міністрів України  від 11.02.2016 № 258 “Про затвердження Типового положення про агенцію регіонального розвитку” у Київській області створюється Агéнція регіонáльного розвитку – неприбуткова небюджетна установа. Вказані Агенції успішно функціонують в таких провідних країнах як Німеччина, Франція, Великобританія, Польща, Австралія, Канада. Діяльність Агенцій у Європі координує міжнародна громадська організація EURADA. Аналогічні агéнції створені і успішно працюють у 13 областях України. 

Головною метою створення Агенції є сприяння використанню внутрішнього потенціалу певної території і допомога місцевій владі у реалізації регіональної стратегії розвитку та здійсненні заходів, передбачених планом з її реалізації.

Агенція працює як офіс з надання консультаційної та практичної допомоги щодо підготовки та реалізації програм і проектів регіонального розвитку, насамперед спрямованих на:

  • розвиток людського капіталу та підвищення рівня життя населення регіону;
  • поліпшення інвестиційної привабливості регіону;
  • супровід підготовки та реалізації інвестиційних проектів;
  • підвищення конкурентоспроможності місцевих виробників;
  • формування позитивного іміджу регіону на всеукраїнському, європейському та світовому рівнях.

Контактна особа – заступник директора департаменту економічного розвитку і торгівлі Київської облдержадміністрації – Литвин Владислав Володимирович тел. (044) 286-83-52, е-mail: ekon_koda@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень