Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Грудня, 2017 р., 08:57
Грудень порадував рясними снігопадами. І якщо для когось ця сніжна краса - радість, то для відповідних служб – непросте випробування. Чимало сільських голів Білоцерківщини вчасно зреагували і налагодили очистку доріг місцевого значення, залучивши до цієї справи наявну техніку і ресурси. Проявили ініціативу і надали значну допомогу базові сільські господарства, які своєю технікою прогортали дорогу. Люди і техніка працювали в посиленому режимі – а снігова негода знову засипала розчищені ділянки доріг.
21 Грудня, 2017 р., 12:50
Станом на 8 годину 21 грудня проїзд дорогами державного та регіонального значення забезпечено. У Київській області затори на ділянці автодороги Київ-Одеса між м. Біла Церква та м. Жашків ліквідовано. Відновлено рух транспорту в обох напрямках. Із заторів вивільнено 894 автомобіля, у тому числі за добу 305. 
21 Грудня, 2017 р., 12:38
У КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для юнацтва» з березня по жовтень 2017 року проходило соціологічне дослідження «Краща книга 2017 року». Протягом останнього часу спостерігається спад читацької активності та культури читання серед молоді та юнацтва. Для того, щоб стати справжнім читачем, необхідно оволодівати новими знаннями, уміти зосередитись на тому, що читаємо. При вдумливому читанні слід проявляти старанність і терпіння, волю і охайність, велику працездатність.
21 Грудня, 2017 р., 12:33
У середу, 20 грудня, під керівництвом голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана відбулося спільне засідання представників міжвідомчих оперативних штабів Київської області та міста Києва з координації дій під час погіршення погодних умов.
19 Грудня, 2017 р., 12:43
Контролюючі органи перетворяться з каральної машини на консультантів бізнесу, які допомагають запобігти нанесенню шкоди життю та здоров’ю громадян або довкіллю. 18 грудня на засіданні Кабміну було ухвалено низку революційних рішень, які ліквідують рекет контролерів і суттєво зменшать адміністративний тиск на бізнес. Нинішній пакет рішень – продовження ініціатив Уряду щодо пожвавлення ділової активності та розвитку підприємництва. Перше системне рішення – «Стоп маски-шоу», розроблений КМУ і підтриманий парламентом законопроект, який зупинить вал незаконних обшуків бізнесу силовиками.
19 Грудня, 2017 р., 11:57
18 грудня відбулося засідання колегії Білоцерківської районної державної адміністрації. В числі питань порядку денного – розгляд проектів важливих програмних документів на 2018 рік, а саме: районного бюджету, Програми соціально-економічного та культурного розвитку району, районної комплексної Програми підтримки сім'ї та забезпечення прав дітей «Назустріч дітям». 
18 Грудня, 2017 р., 12:49
На виконання вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», інших нормативно-правових актів, що регулюють питання регуляторної політики у сфері господарської діяльності затверджено та оприлюднено План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів у сфері господарської діяльності Білоцерківської райдержадміністрації на 2018 рік.
18 Грудня, 2017 р., 12:38
Розумна регуляторна політика, направлена на удосконалення інвестиційного клімату, покращення умов ведення бізнесу та зміцнення виробничих показників, дозволить швидко модернізувати промисловість та започаткувати нові виробництва, які стануть запорукою подальшого економічного зростання. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочого візиту на Київщину. 15 грудня Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав з робочою поїздкою м. Біла Церква Київської області та ознайомився з роботою одного з найбільших виробників шин в Україні ПрАТ «Росава».
18 Грудня, 2017 р., 08:55
У рамках Всеукраїнського тижня права в Білоцерківській центральній районній бібліотеці була організована трибуна юриста «Пенсійна реформа в дії». Юрист В.В. Дишлюк розповіла про головні аспекти пенсійної реформи, надала вичерпні та компетентні відповіді на запитання щодо змін у пенсійному законодавстві. 
15 Грудня, 2017 р., 14:34
Сьогодні набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я, яким впроваджено правила застосування примусових заходів медичного характеру в спеціальному закладі з надання психіатричної допомоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень