Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Гуртом витримали випробування снігом

Дата: 22.12.2017 08:57
Кількість переглядів: 620

Фото без описуГрудень порадував рясними снігопадами. І якщо для когось ця сніжна краса - радість, то для відповідних служб – непросте випробування. Чимало сільських голів Білоцерківщини вчасно зреагували і налагодили очистку доріг місцевого значення, залучивши до цієї справи наявну техніку і ресурси. Проявили ініціативу і надали значну допомогу базові сільські господарства, які своєю технікою прогортали дорогу. Люди і техніка працювали в посиленому режимі – а снігова негода знову засипала розчищені ділянки доріг.

Снігові замети значно ускладнили рух транспорту та спричинили затори на Одеській трасі. У сніжному полоні застрягли чимало вантажівок. Завдяки титанічним зусиллям підрозділів ДСНС, національної поліції, військових та працівників Держагенства автомобільних доріг, місцевих підприємців, небайдужих громадян наслідки негоди вдалося подолати. На заклик голови Білоцерківської РДА Геннадія Джегура про допомогу у боротьбі зі стихією відгукнулися керівники сільгосппідприємств Леонід Кирута (СФГ «КоЛоСок»), Іван Кудлай (ТДВ «Терезине»), Станіслав Долід (ФГ «Гермес»), Анатолій Вітряк (ДП «Лісове господарство).  Без їх ініціативи та активної допомоги впоратися із негодою було б набагато складніше

 «Дякую усім за розуміння і сумлінну роботу в цих складних умовах. Завдяки спільним зусиллям нам вдалося впоратись із викликом природи і подолати снігову проблему», - зазначає голова адміністрації Геннадій Джегур. Також голова РДА висловловив слова подяки трудовому колективу філії «Київобленерго» на чолі з Олександром Кропотовим. Попри складні погодні умови, працівники філії належним чином впоралися зі своїми обов’язками та недопустили відключення світла.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень