Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Регуляторна діяльність

Дата: 18.12.2017 12:49
Кількість переглядів: 616

Фото без описуНа виконання вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», інших нормативно-правових актів, що регулюють питання регуляторної політики у сфері господарської діяльності затверджено та оприлюднено План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів у сфері господарської діяльності Білоцерківської райдержадміністрації на 2018 рік.

Розпорядженням голови адміністрації від 15.11.2017 № 668 «Про поновлення складу робочих комісій та груп при Білоцерківській районній державній адміністрації» затверджено склад робочої групи із прискореного перегляду регуляторних актів. На засіданнях робочої групи постійно проводився перегляд розпоряджень прийнятих в адміністрації, з метою виявлення нормативно- правових актів, що носять регуляторний характер.

За звітний період до Державної регуляторної служби України було направлено запит щодо наявності ознак регуляторного акта у проекті розпорядження адміністрації «Про затвердження Порядку встановлення особистих строкових сервітутів під розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на земельних ділянках державної власності Білоцерківського району». 

План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів у сфері господарської діяльності Білоцерківської  райдержадміністрації на 2018 рік

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень