Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Молодіжній раді – чотири роки

Дата: 10.12.2017 20:03
Кількість переглядів: 623

Фото без описуМолодіжна громадська рада Білоцерківської районної державної адміністрації відзначила свій четвертий день народження. І хоча змінювався склад ради, але приємно, що основа залишилася без змін. За цей період проведено 30 засідань, з яких два виїзні — Фурси та Острійки. Ми стали ініціаторами проведення акцій “Читати — це модно!”, “Бути здоровим — модно!”, “Цукерка на цигарку”, “Скажемо тютюнопалінню — ні!”, “Не дай СНІДУ шанс!”. Здійснили лижно-туристичний тур, пройшли туристичними маршрутами нашого краю (відвідали села Фастівка, Пилипча, Чмирівка, Яблунівка, Фурси, урочище Кошик).

Члени ради, а саме Соколов Сергій, Гладченко Анастасія, Гончарова Наталія стали переможцями щорічних акцій “Молода людина року”, які проводяться у районі до Дня молоді. Клімчик Аліна — фотоконкурсу “Чарівна краса вишиванки”.

Лідери молодіжного руху Білоцерківщини були активними учасниками Всеукраїнських та обласних заходів: парламентських слуханнях Верховної Ради України щодо розвитку туристичної індустрії як інструменту економічного розвитку та інвестиційної привабливості України, п’ятому Форумі молодіжних лідерів Київщини, молодіжній експедиції “Єдність”, “Дні Європейської інтеграції” в Харкові, Таборі Товариства Червоного Хреста у с.Приморському (Одеська область). Серед учасників – голова ради В.Ковтун, навчанні лідерів студентського самоврядування Київщини (смт. Козин Обухівського району), школи місцевого самоврядування DESPRO (швейцарсько-український проект “Підтримка децентралізації в Україні”), “Вікна можливостей”, “Молодіжний працівник”, .

Засіданнях круглого столу: “Молодь у процесі євроінтеграції”, “Децентралізація, як майбутнє України” в рамках виїзних засідань Молодіжної громадської ради при голові Київської облдержадміністрації, форумі “Школа молодої демократії” в рамках заключної частини польсько-українського проекту, заходах з нагоди прийняття європейським парламентом безвізового режиму для України у містах Біла Церква та Києві, святкуванні Дня молоді на Київщині.

Збірна молодіжної ради стала срібним призером Чемпіонату Білоцерківщини з волейболу.

Члени ради активно займаються волонтерством, найбільш поширеними сферами волонтерської роботи є: збір коштів для учасників АТО, участь у прибиранні та впорядкуванні територій, допомога нужденним, сиротам та інвалідам, участь в озелененні свого населеного пункту, збір коштів на інші благодійні цілі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень