Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Є така професія Батьківщину захищати!

Дата: 10.12.2017 20:50
Кількість переглядів: 730

У вівторок, 5 грудня, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур взяв участь в урочистих заходах з нагоди святкування 26-ї річниці Збройних Сил України, які відбулися у Будинку культури 72 ОМБр. Геннадій Васильович привітав військовослужбовців легендарної бригади з професійним святом, подякував їм за мирне небо. "Глибока шана і безмежна вдячність від усіх жителів Білоцерківщини вам, дорогі наші, захисники! В надзвичайно складних умовах збройної боротьби із зовнішнім агресором та сепаратистськими зазіханнями на cході нашої держави ви підтвердили свій виключний героїзм. Я переконаний, що попри труднощі та перешкоди, ми переможемо" - зазначив очільник району.
Військові отримали нагороди, грамоти та слова подяки від голови адміністрації Геннадія Джегура та комбрига бригади Руслана Татуся. Потому відбувся святковий концерт.

72-та бригада знаходиться у зоні АТО з перших днів неоголошеної війни. Бійці тримали оборону Маріуполя, Волновахи, Донецького аеропорту, Авдіївки, Верхньоторецького та ін. На початку листопада 2017 року 72-га бригада ім. Чорних Запорожців повернулась із зони проведення АТО на постійне місце дислокації, 5 листопада хоробрих оборонців Авдіївки зустрічали у Білій Церкві. Станом на листопад 2017 року, за даними Книги Пам'яті, бригада втратила 134 бійців загиблими.

Цього ж дня, очільник району привітав працівників Білоцерківського об’єднаного міського військового комісаріату. Звертаючись до учасників зустрічі, він зазначив, що в нелегкі для нашої країни часи, на працівників комісаріату покладена дуже непроста та відповідальна місія – відбір людей, чий святий обов’язок оберігати спокій та мирне небо над головою, захищати недоторканність та територіальну цілісність рідної держави. Побажав усім незламної волі, стійкості характеру у виконанні своїх службових обов’язків, сімейного тилу, міцного здоров’я та мирного неба. З нагоди свята кращим працівникам вручено відзнаки районної державної адміністрації та районної ради. Додамо, що за підсумками роботи у 2017 році, Білоцерківський ОМВК в числі лідерів на Київщині.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень