Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наприкінці листопада відкрито  «лісову школу»

Дата: 06.12.2017 10:47
Кількість переглядів: 960

Незвичайні пригоди  і цікаве навчання чекають на вихованців  «лісової школи»,  яка гостинно відкрила свої двері 28 листопада.  Мова йде про  навчальну базу для членів  учнівського  лісництва  опорного навчального закладу Шкарівської ЗОШ І-ІІІ ст. Формування справжнього охоронця й працьовитого господаря лісу рідного краю та екологічно свідомої особистості з природоохоронним світоглядом і поведінкою є стратегічною метою діяльності учнівського лісництва. Необхідною умовою досягнення цієї мети є тісна співпраця із багатьма партнерами, серед яких Томилівське  лісництво  ДП «Білоцерківський лісгосп» – головне базове підприємство і партнер для школи, учителів та школярів. 

Участь у відкритті «лісової школи» взяли співзасновники учнівського лісництва, виконуючий  обов’язки директора ДП «Білоцерківський лісгосп» В.Гринчій, директор Шкарівської ЗОШ О. Крутаков та організатор заходу  -  лісничий Томилівського лісництва А.Костянюк. 

«Учнівські лісництва є перевіреною і найбільш дієвою формою залучення учнівської молоді до охорони природи та підготовки майбутніх кадрів лісового господарства», – переконаний   пан Гринчій.  В свою чергу Олег Крутаков подякував за співпрацю, а учням дав настанову: ставитися  до лісу не інакше, як до храму природи,  плекати та оберігати  його  і руками,  і серцем.

Після урочистостей  учням вручено солодкі гостинці та проведено екскурсію  територією Томилівського лісництва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень