Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У школах району пролунав останній дзвоник

Дата: 26.05.2018 08:50
Кількість переглядів: 824

Для більше ніж двох тисяч  школярів Білоцерківщини 25 травня пролунав останній дзвоник, зі школою попрощалися 86 випускників 11-х класів. Фото без описуЗа доброю традицією, представники влади  цього дня відвідали навчальні заклади, аби сказати своє напутнє слово випускникам, подякувати учителям та батькам за виховання молодого покоління. Зокрема, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур та в.о.начальника відділу освіти Вікторія Бабенко стали гостями на урочистих лінійках в Маловільшанській ЗОШ І-ІІІ ст.№2 та Озернянській ЗОШ І-ІІІ ст. Виступаючи перед присутніми, Геннадій Васильович подякував освітянам за їхню складну і благородну працю. А звертаючись до одинадцятикласників, очільник району закликав їх вірити у власні сили, прагнути більшого і досягати поставленої мети.

Традиційно, кращим учням за досягнення в навчанні, спорті, за перемоги в районних і обласних конкурсах вручені грамоти і похвальні листи. Відзнаки отримали і вчителі за значні успіхи у вихованні та навчанні дітей. Так, Геннадій Джегур  вручив подяки районної державної адміністрації директору Маловільшанської ЗОШ №2 Ірині Борзенко, заступнику директора з навчально-виховної роботи Маловільшанської ЗОШ №2 Зінаїді Саженюк, учителю фізичної культури Маловільшанської ЗОШ №2 Григорію Пташнику, учителю історії та провознавства Маловільшанської ЗОШ №2 Тетяні Ковальчук, директору Озернянської  ЗОШ І-ІІІ ст. Юрію Онопрієнку, учителю фізичної культури Озернянської  ЗОШ І-ІІІ ст. Віктору Горчинському, учителю зарубіжної літератури Озернянської  ЗОШ І-ІІІ ст. Тетяні Янюк.

В цей день на всіх шкільних подвір’ях панувала трепетна атмосфера.  Урочисті шкільні лінійки були не тривалими, але емоційно піднесеними,  насиченими позитивом та учнівським креативом. Не забули і про шкільні традиції. Приміром, в Маловільшанській школі учні традиційно вшанували пам'ять першого директора школа Валентини Коваленко покладанням квітів. Так тут роблять щороку і на перший, і на останній дзвоник.

Зірками свята, звичайно, були одинадцятикласники, для яких цей шкільний дзвоник був останнім кроком від  дитинства до дорослого життя. Так, в Маловільшанській школі №2 під оплески учнів, вчителів та гостей свята випускники на свято зайшли з  батьками, які багато років тому, тримаючи за ручки несміливих першачків, привели їх до шкільного порогу. А ось в Озернянській школі випускників та першокласників зустрічали на урочистій лінійці під святковими рушниками та жовто-блакитними стрічками, щоб доля була хорошою та прихильною.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень