Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Червня, 2018 р., 08:19
Покращення інформування громадян задля підвищення їхньої обізнаності у євроінтеграційних процесах є критично важливим для ефективності реформ, які відбуваються в Україні. Про це Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила в Одесі під час регіональної конференції в рамках інформаційної кампанії «Євроінтеграція: сила можливостей».
11 Червня, 2018 р., 08:05
В рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей працівники територіальних сервісних центрів РСЦ МВС в Київській області провели ознайомчі екскурсії, лекції для учнів загальноосвітніх навчальних закладів та гімназій Київської області, курсантів Національної академії внутрішніх справ.
08 Червня, 2018 р., 13:12
Раніше уже повідомлялося про те, що з 4 червня на території урочища «Товста» Фурсівської об'єднаної територіальної громади силами аварійно-рятувального загону спеціального призначення проводяться роботи з очищення місцевості від вибухонебезпечних предметів. Такі роботи триватимуть до початку липня. Протягом першого тижня роботи аварійно-рятувальним загоном обстежено площу 0,7 га та виявлено 130 вибухонебезпечних предметів часів Другої Світової війни. 
08 Червня, 2018 р., 12:05
8 червня відбулося пленарне засідання двадцять першої сесії Білоцерківської районної ради сьомого скликання. Участь у засіданні взяли в.о.голови Білоцерківської районної державної адміністрації Ю.С.Савчук, начальники відділів, управлінь, структурних підрозділів адміністрації.  В числі розглянутих питань: 1. Про внесення змін до рішення районної ради від 21.12.2017 № 17-217 "Про районний бюджет Білоцерківського району на 2018 рік". 2. Про передачу об'єктів спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району до комунальної власності Узинської міської об'єднаної територіальної громади.
08 Червня, 2018 р., 08:27
«Антикорупційний суд з таким рівнем незалежності, з таким рівнем захисту, з таким, я сподіваюсь, рівнем ефективності, ми маємо зробити якомога швидше. Дехто мене критикував, коли я звернувся з проханням завершити процедуру створення антикорупційного суду в Україні вже в 2018 році. Це не є обіцянка. Це є наша з вами спільна справа», - наголосив Президент Петро Порошенко під час виступу у Верховній Раді після ухвалення Закону «Про Вищий антикорупційний суд».
08 Червня, 2018 р., 08:16
Державна установа «Урядовий контактний центр» інформує громадян із особливими потребами, а саме з порушенням слуху, про роботу урядової «гарячої лінії», засобами якої, вони матимуть змогу звернутися до органів виконавчої влади за допомогою жестової мови. 
07 Червня, 2018 р., 16:35
7 червня заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко провів засідання комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам. На порядку денному розглянуто питання призначення соціальних виплат громадянам зазначеної категорії та здійснення контролю за проведенням соціальних виплат за місцем фактичного проживання, а також питання щодо призначення субсидій за житлово-комунальні послуги.
07 Червня, 2018 р., 15:54
6 червня в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук та в.о.начальника управління економічного розвитку і торгівлі Тетяна Криворучко провели робочу зустріч за «круглим столом» з перевізниками району, які обслуговують маршрути на території Білоцерківщини.
07 Червня, 2018 р., 13:07
«Я хочу наголосити, що той варіант (законопроекту – ред.), який запропонований комітетом, повністю відповідає рекомендаціям Венеційської комісії. І, в той же час, повністю відповідає Конституції і Законам України», - підкреслив Президент Петро Порошенко, виступаючи в сесійній залі Верховної Ради України.
07 Червня, 2018 р., 11:16
Поточного року в процес вступу абітурієнтів до вищих навчальних закладів запроваджуються деякі новації, що сприятимуть вдосконаленню вступної кампанії, підвищать її прозорість та забезпечать рівність у реалізації права громадян на отримання якісної вищої освіти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень