Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

18 Червня, 2018 р., 15:27
В управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області проведено науково-практичний семінар з обговорення результатів аналізу стану виробничого травматизму на підприємствах області та ефективності профілактичної діяльності, яку здійснює служба страхових експертів з охорони праці. У семінарі взяли участь страхові експерти з охорони праці та керівники відділень управління в районах і містах обласного значення Київщини. Загальна кількість учасників – понад 20 осіб.
18 Червня, 2018 р., 15:11
Фонд соціального страхування України здійснює страхування громадян на випадок тимчасової або стійкої втрати працездатності внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання. Про це повідомляє прес-служба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
 
18 Червня, 2018 р., 15:07
Як повідомляє прес-служба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України, у разі переведення працівника на роботу на інше підприємство грошова компенсація за невикористані ним дні щорічних відпусток за його бажанням має бути перерахована на рахунок підприємства, куди перейшов працівник. При цьому нарахування та сплату ЄСВ здійснює підприємство, з якого працівник звільняється за переведенням, та відповідно відображає ці суми у звіті про ЄСВ.
 
18 Червня, 2018 р., 15:02
Як повідомила прес-служба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України, стартував перший етап VI Всеукраїнської спартакіади «Сила духу». Протягом червня-серпня в усіх регіонах держави пройдуть відбірні змагання спартакіади. За їх результатами будуть сформовані команди, що представлятимуть області та столицю держави на завершальному етапі, який цьогоріч відбудеться в місті Ужгороді з 12 до 14 вересня на базі спортивного комплексу «Юність».
18 Червня, 2018 р., 10:53
Вже чотири роки Україна вимушена захищати свою цілісність і незалежність на східних рубежах. Чотири роки ціною власного життя стримують агресію ворога українські воїни. І всі ці роки разом з ними у спільному прагненні відновити мир на нашій землі єднаються жителі сіл і міст з різних куточків країни.
18 Червня, 2018 р., 08:58
МОЗ оприлюднив концепцію реформи системи екстренної медичної допомоги для громадського обговорення. Через місяць після отримання пропозицій МОЗ подасть концепцію на Уряд. Закликаємо громадськість долучатись до обговорення.
18 Червня, 2018 р., 08:52
Міністерства та відомства, державні органи очікують на молодих фахівців, які внесуть в їх роботу сучасні технології, драйв та нові можливості, повідомив Міністр Кабінету Міністр України Олександр Саєнко під час відкриття форуму молоді «3D лідерство: держава, бізнес, громадський сектор» в п’ятницю у Києві.
18 Червня, 2018 р., 08:49
Урядове рішення про запровадження нової системи обліку розрахункових операцій – через електронні чеки за допомогою планшетів чи смартфонів дозволить підприємцям зекономити не менше 2,5 млрд грн, які раніше використовувалися на оплату утримання касових апаратів та ведення обліку. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
18 Червня, 2018 р., 08:45
Як повідомив начальник відділу медичних та соціальних послуг управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Київській області Віталій Нємцев, потерпілим на виробництві та членам їх сімей, окрім надання щомісячних страхових виплат, управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області здійснюється фінансування повного спектру медичних та соціальних послуг, у тому числі лікування в разі нещасного випадку або профзахворювання.
18 Червня, 2018 р., 08:43
Як повідомляє прес-служба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування, Фонд здійснює матеріальне забезпечення застрахованих осіб, яке включає в себе допомогу по тимчасовій непрацездатності (фінансування за лікарняними листками), допомогу по вагітності та пологах, а також допомогу на поховання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень