Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олександр Саєнко: Закликаю молодь приходити на держслужбу та творити майбутнє

Дата: 18.06.2018 08:52
Кількість переглядів: 528

Фото без описуМіністерства та відомства, державні органи очікують на молодих фахівців, які внесуть в їх роботу сучасні технології, драйв та нові можливості, повідомив Міністр Кабінету Міністр України Олександр Саєнко під час відкриття форуму молоді «3D лідерство: держава, бізнес, громадський сектор» в п’ятницю у Києві.

«Шалена швидкість, соціальні мережі, цифрові технології, інновації, відкритість, свобода – це нові цінності, нове лідерство, постійний рух вперед. Для мене Україна зараз – це саме молодь, стартапи, IT-cфера, що бурхливо розвивається, це онлайн-освіта, коворкінг-спейси, сучасні арт платформи, фестивалі, IT-хаби, сучасне мистецтво, талановиті студенти, що перемагають на міжнародних олімпіадах, виграють найкращі гранти на навчання в Кембриджі, Гарварді, проекти, що збирають інвестиції на краудфандінгових платформах», - сказав Міністр.

Важливо, за його словами, те, щоб талановита молодь залишалась в Україні, мала змогу втілювати свої мрії та амбіції, навіть виграючи грант на навчання в престижному навчальному закладі за кордоном.

«Ми ж, задля цього, впроваджуємо  реформи, працюємо над змінами в системі освіти, медицини, над економічним зростанням. Ми розпочали реформу державного управління, у міністерствах вже почали створювати нові сучасні структури – директорати. Вони вже працюватимуть за новими правилами, найкращими практиками управління: це проектний менеджмент, стратегічне планування, управління змінами та ризиками, аналіз політики, електронне урядування, сучасні технології в роботі держслужби та електронні послуги для громадян», - підкреслив Олександр Саєнко.

Він наголосив, що для всього цього у нові директорати потрібні нові люди, найкращі професіонали, сучасні, амбітні, готові працювати та розвиватися.

«Ми формуємо сучасну та професійну держслужбу, команду, що працюватиме на результат. Саме тому думайте про нові вакансії держслужби, ставайте лідерами змін, розпочинайте зі стажування, використовуйте будь-яку можливість отримати досвід, адже чим складніше виклик, тим швидше відбудеться професійне зростання», - закликав молодь Міністр Кабінету Міністрів України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень