Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Червня, 2018 р., 16:24
26 червня в м.Біла Церква відбувся семінар ветеринарів присвячений питанням протидії африканській чумі свиней в рамках проекту продовольчої та сільськогосподарської організації ООН «Підвищення обізнаності про Африканську чуму свиней в Україні» за участю представника національного консультанта ФАО з комунікацій Олександра Борисовича Рєвнівцева. Участь у семінарі взяли керівники сільгосппідприємств, ветеринари, голови місцевих рад, працівники Держпродспоживслужби. 
26 Червня, 2018 р., 15:09
Останнім часом на території України почастішали випадки розпилення подразнюючих хімічних речовин у навчальних закладах, що супроводжується істотним погіршенням стану здоров’я учнів та викладачів (загальноосвітні школи у містах Черкаси, Миколаїв, Харків, технолого –економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету)
26 Червня, 2018 р., 10:56
25 червня, у Білоцерківській райдержадміністрації підбили підсумки конкурсу «Молода людина року». Цьогоріч в числі нагороджених 20 номінантів у різних галузях. Отже, знайомтеся: 
26 Червня, 2018 р., 09:31
У рамках робочої поїздки до Запорізької області Президент Петро Порошенко відкрив рух на відремонтованій ділянці траси державного значення Н-08 «Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь». Відкриття цієї частини автомобільної дороги Глава держави назвав надзвичайно важливою подією, адже ця трасса забезпечує зв’язок між двома областями – Запорізькою і Дніпропетровською та між двома містами – Запоріжжям і Дніпром.
 
25 Червня, 2018 р., 16:06
З метою належної та своєчасної підготовки джерел теплової енергії та теплових мереж до роботи в опалювальному періоді 2018-2019 років, попередженню технологічних порушень на енергетичному обладнанні під час проходження опалювального періоду, інспекція Держенергонагляду у Київський області пропонує виконати наступні заходи:
 
25 Червня, 2018 р., 16:00
15 червня на базі спортивного комплексу «Енергетик» в місті Українка відбулися регіональні спортивні змагання для інвалідів внаслідок трудового каліцтва. Це перший етап VI Всеукраїнської спартакіади для інвалідів «Сила духу» – відкритого спортивного заходу, що проводиться щорічно з метою підтримки потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.
 
25 Червня, 2018 р., 15:59
У випадку виникнення питань стосовно організації соціального захисту населення, а саме:
25 Червня, 2018 р., 15:42
Допомога по тимчасовій непрацездатності, якщо травма сталася внаслідок алкогольного чи іншого сп’яніння, не надається
25 Червня, 2018 р., 13:14
22 червня в селі Макіївка відбулося відкриття оновленого приміщення стаціонарного відділення для постійного проживання одиноких непрацездатних громадян. На захід завітали голова райдержадміністрації Геннадій Джегур, заступник голови Володимир Толочко, начальник Білоцерківського районного територіального центру надання соціальних послуг Віктор Горовий, голова Макіївської сільської ради Михайло Бердалик.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень