Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Київщині відбулася спартакіада серед інвалідів праці

Дата: 25.06.2018 16:00
Кількість переглядів: 625

15 червня на базі спортивного комплексу «Енергетик» в місті Українка відбулися регіональні спортивні змагання для інвалідів внаслідок трудового каліцтва. Це перший етап VI Всеукраїнської спартакіади для інвалідів «Сила духу» – відкритого спортивного заходу, що проводиться щорічно з метою підтримки потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.

   Регіональні змагання проводяться за підтримки управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області, ДЮСШ №1 Київської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», Української міської ради та Обухівської райдержадміністрації.

   Під час церемонії урочистого відкриття в.о. начальника управління Петро Рева привітав учасників змагань та відзначив, що спартакіада стає дедалі популярнішою, все більше людей долучається до неї, а це допомагає інтегрувати осіб з особливими потребами у сучасне суспільство. Саме тому, працівники органів Фонду повинні якісно виконувати комплекс послуг з медичної та соціальної реабілітації потерпілих, від вирішення яких залежить якість життя і рівень захисту інтересів людей праці, їх впевненість у майбутньому. Він зачитав вітання учасникам спартакіади від керівництва Фонду та побажав переконливих перемог у змаганнях.

   Понад 130 спортсменів з чотирнадцяти команд-учасниць, сформованих з представників районів Київської області, змагалися в шести видах спорту: армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс, шахи.

   Зі словами привітання до учасників змагань звернулися також представники Української міської ради, представники Обухівської райдержадміністрації та директор ДЮСШ №1 Київської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак». Вони побажали їм вдалих стартів, бути впевненими у власних силах та прагнути перемог.

              За результатами змагань команда Білоцерківського відділення виборола 4 призових місця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень