Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Червня, 2018 р., 12:14
23 червня, в залі засідань Білоцерківської райдержадміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди Дня державної служби, в яких взяли участь керівники району, помічник-консультант народного депутата України В.І.Гудзенка Людмила Веряскіна, колишні керівники району Сергій Вахній та Василь Дудник, начальник Білоцерківського відділення ГУ ДФС у Київській області Павло Козирєв, голова профспілки працівників державних установ Любов Тимошенко, представник БФ «Фортеця» Володимир Василенко, державні службовці.
25 Червня, 2018 р., 11:39
Україна є країною походження, транзиту та призначення у торгівлі чоловіками, жінками та дітьми. Зростає також проблема внутрішньої торгівлі людьми. За даними дослідження, проведеного на замовлення МОМ, понад 230 000 українців постраждали від торгівлі людьми з 1991 року, що робить Україну однією з основних країн походження постраждалих від сучасного рабства в Європі.
25 Червня, 2018 р., 11:23
Кажуть, що у війни не жіноче обличчя, втім у війни обличчя вдови. Починаючи з 2011 року щорічно 23 червня відзначається Міжнародний день вдів. Цей день закликає звернути увагу на проблеми жінок, які залишилися без чоловічої підтримки. Чим можливо виміряти невимовний біль вдовиного серця? Вона завжди пам'ятає, як у домівку прилетіла страшна звістка: "Ваш чоловік загинув смертю хоробрих". Відразу обірвалися усі надії, на її тендітні плечі лягла важка чоловіча робота і безкінечні думи і турботи про дітей.  
25 Червня, 2018 р., 11:11
124 боєприпаси часів Другої світової війни виявили піротехніки на території урочища Товсте поблизу села Фурси під Києвом тільки за минулий тиждень. Загалом, з початку робіт по розмінуванню перевірено територію площею 5 га та знищено 630 вибухонебезпечних предметів. 22 червня всі небезпечні знахідки вивезені на спеціальний полігон у Таращанському районі і там знищені.
23 Червня, 2018 р., 10:41
У Білоцерківському районі 22 червня відбулися заходи з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Керівництво району, трудові колективи, організації та установи, громадськість хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять земляків, життя яких обірвала війна та поклали квіти до пам"ятних знаків, обелісків, могил захисників.
23 Червня, 2018 р., 09:12
Наприкінці червня серед низки державних та професійних свят є день, коли своє професійне свято відзначають державні службовці. У народі їх іменують чиновниками. Це люди, які присвятили свою професійну діяльність  службі державі і народу. І нерідко саме завдяки відданості справі та професіоналізму державних службовців вдається вирішити здавалося б неймовірні проблеми. Недарма свого часу видатний державний і політичний діяч Отто фон Бісмарк зазначав: «З поганими законами і гарними чиновниками управляти країною цілком можливо. Але якщо чиновники погані, то не допоможуть і найкращі закони». 
23 Червня, 2018 р., 09:03
Президент Петро Порошенко напередодні 100-річчя державної служби в Україні зустрівся з державними службовцями та вручив нагороди.  «Чистота і прозорість є сьогодні і мають бути характеристиками державної служби. Наші цілі, завдання дуже складні.  Ми зробили дуже багато, але те, що стоїть перед нами аж ніяк не легше. Мені приємно констатувати, що ми маємо дуже потужну команду, яка здатна виконувати ці завдання, здатна відповідати на ці виклики», - зазначив Глава держави.
22 Червня, 2018 р., 20:51
Сьогодні, 22 червня, молодіжний актив Білоцерківського району зустрівся з Тарасом Позднієм, першим білоцерківцем, який підкорив найвищу вершину світу - Еверест висотою 8848 метрів! Експедиція тривала 50 днів. Багато складнощів та перепон довелося подолати відчайдухам, які вирішили здолати Еверест. Разом з Тарасом найвищу вершину світу підкорювали Ірина Галай, Роман Городечний та Дмитро Семеренко. Доречі, Тарас Поздній відзначився ще одним рекордом - він вперше підняв на гору гаманець із криптовалютою.
22 Червня, 2018 р., 09:14
Щорічно 22 червня, у день початку німецько-радянської війни, яка забрала життя кожного п’ятого українця, ми відзначаємо День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни. День встановлено в Україні «…з метою всенародного вшанування пам'яті синів і дочок українського народу, полеглих під час війни 1941-1945 рр., їх подвигу та жертовності … на підтримку ініціативи громадських організацій ветеранів війни, праці, Збройних Сил і жертв нацистських переслідувань…» згідно з Указом Президента України «Про День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні» від 17.11.2000 р. № 1245/2000. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень