Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Червня, 2018 р., 10:11
За січень – травень поточного року до Білоцерківської ОДПІ надійшло 45 звернень від громадян, в т.ч. 5 під час особистого прийому керівника. Тематика звернень різноманітна. Найчастіше звертались з питань реєстрації та обліку платників податків, правил нарахування та сплати загальнодержавних податків, заповнення податкової звітності, контрольно-перевірочної роботи. На всі звернення надані вичерпні відповіді у встановлені законодавством терміни.
12 Червня, 2018 р., 08:32
Дії при пожежі в міському громадському транспорті
12 Червня, 2018 р., 08:29
В літній період, легковажне ставлення, примножене на небезпечні для екосистем погодні умови, може призвести до катастрофічних наслідків. І те, що основною причиною виникнення пожеж на відкритих територіях є саме людський фактор — можна легко підтвердити моторошними статистичними показниками у дні, коли громадяни вирушають на відпочинок. Лише за неділю маємо 378 випадків загорянь на відкритих територіях!
12 Червня, 2018 р., 08:28
Піротехнічні підрозділи ДСНС щодня проводять роботи щодо обстеження території України, виявлення, вилучення та знешкодження вибухонебезпечних предметів часів минулих війн. Досить часто застарілі боєприпаси знаходять і звичайні громадяни під час проведення земляних робіт на присадибних ділянках та у полях. Крім того вибухонебезпечні предмети можуть знаходитись також і в лісах та парках, річках та ставках, будівлях та підвалах, на території колишніх полігонів.  Саме тому, Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре звертається до громадян з проханням: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів ні в якому разі не торкатися до них і одразу ж телефонувати за номером 101 або 102.
12 Червня, 2018 р., 08:25
Білоцерківський РВ ГУ ДСНС України у Київській області звертається до вас з проханням дотримуватися основних вимог безпечної поведінки на воді.
12 Червня, 2018 р., 08:15
Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про Вищий антикорупційний суд». Глава держави зауважив, що 11 червня є історичним днем для України – минулого року у цей день було запроваджено безвіз ЄС для українців, а сьогодні підписує цей Закон у присутності майбутніх та діючих лідерів, студентів Української академії лідерства.
11 Червня, 2018 р., 15:56
В Білоцерківському районі триває національна підписна кампанія «Лікар для кожної сім’ї». Медичні фахівці району активно включилися в роботу з пацієнтами: нині декларації підписали вже 13 200 пацієнтів. Така підписна кампапнія триває до 1 липня 2018 року. Тож не слід гаяти час і якнайшвидше обрати лікаря та підписати з ним декларацію. 
11 Червня, 2018 р., 15:20
В рамках правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» Міністерство юстиції України разом з Онлайн-будинком юстиції за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» створили серію інформаційно-навчальних роликів «Знай своє право на землю». Мета ініціативи – розширити коло громадян, які зможуть отримати інформацію про свої права та інструкції для їх захисту.
11 Червня, 2018 р., 08:42
Президент Петро Порошенко зустрівся з родинами українських заручників, які утримуються у російських в’язницях, на окупованих територіях Донбасу та Криму. Глава держави проінформував про кроки, які здійснюються для звільнення політв’язнів, та подальші дії.
11 Червня, 2018 р., 08:25
9 червня в Ірпені відбулася фінальна частина змагань другого етапу обласної Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Київської області. Серед учасників - і збірна команда Білоцерківського району! Практично всі члени команди отримали нагороди. Так, Сергій Соколов та Віталій Савчук стали переможцями у змаганнях з футболу у складі збірної команди з Володарським районом. Ірина Житенко перемогла у змаганнях з шашок, срібними призерами стали Лілія Злочевська (настільний теніс), Віталій Пільганчук (шашки), Олександр Чаюн виборов бронзову нагороду у змаганнях з шахів. Щиро вітаємо переможців та бажаємно нових досягнень як на професійній так і на спортивній ниві! 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень