Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

04 Червня, 2018 р., 17:00
В районі завершено комплекс весняно-польових робіт. За інформацією управління агропромислового розвитку, ярими культурами засіяно понад 50 тис. га. Цьогоріч сільськогосподарськими підприємствами збільшено посіви кукурудзи на зерно, соняшника, ярого ячменю. Разом з тим , зменшено посівні площі гречки, ярої пшениці, сої, цукрового буряку. Із загальній кількості висіяного насіння - 95 % складають сорти високої репродукції. 
04 Червня, 2018 р., 16:54
З 6 по 9 червня 2018 року на території Національного комплексу „Експоцентр України” буде проводитись ювілейна ХХХ Міжнародна агропромислова виставка „Агро-2018”.6 червня 2018 року о 10:00 годині (павільйон №1 Національного комплексу „Експоцентр України” за адресою: проспект Академіка Глушкова, 1, м. Київ) відбудеться урочисте відкриття експозиції Київської області. Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в урочистих заходах.  
04 Червня, 2018 р., 16:30
З 4 червня на території урочища «Товста» Фурсівської об'єднаної територіальної громади силами аварійно-рятувального загону спеціального призначення проводяться роботи з очищення місцевості від вибухонебезпечних предметів. Такі роботи триватимуть в урочищі до початку липня.
04 Червня, 2018 р., 14:50
Білоцерківська районна державна адміністрація повідомляє, що в період з 4 червня  по 4 липня 2018 року на території урочища «Товста» Фурсівської об'єднаної територіальної громади силами аварійно-рятувального загону спеціального призначення будуть проводитися роботи з очищення місцевості від вибухонебезпечних предметів. Просимо громадян утриматися від відвідування урочища «Товста»!
04 Червня, 2018 р., 14:41
 З настанням літа все частіше трапляються випадки щодо недотримання людьми правил пожежної безпеки під час відвідування екосистем. Як результат – масштабні пожежі на відкритій території, непоправна шкода екології та чималі матеріальні збитки.    Слід наголосити, що під час відвідування лісів, берегів річок, ставків, заповідників, парків, необхідно бути вкрай обережним, адже не загашений недопалок або не залите вогнище можуть стати причиною виникнення масштабної пожежі. Варто звернути увагу, що для того щоб повністю відновити пошкоджені дерева необхідно в середньому 40-50 років, чагарники та кущі відновлюються за 5 років. Якщо пожежа знищила червонокнижний вид трави чи кущів – то це завдає неоціненних збитків.
04 Червня, 2018 р., 14:39
Красива і багата земля України. Рясніє вона корисними копалинами, лісами, озерами та річками, садами та хлібами. Але наша земля ще таїть неждану небезпеку. Минуло вже багато років як відгриміли останні бої Великої Вітчизняної війни, а земля все не перестає воювати.
01 Червня, 2018 р., 14:02
Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії не тільки для дітлахів, але й для  дорослих. Долучилася до заходів і Білоцеріквщина.  1 червня в с.Шкарівка в парку ім.Т.Шевченка відбулося районне свято «Білоцерківщина – мій рідний край».  
01 Червня, 2018 р., 09:11
З метою забезпечення розвитку системи комплексної реабілітації (абілітації) осіб (дітей) з інвалідністю, дітей віком до двох років (включно), які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності, Мінсоцполітики продовжується робота в частині створення відповідних умов, а саме:
31 Травня, 2018 р., 15:03
Вже третій рік поспіль віряни різних церков України об’єднаються у спільній ініціативі – відзначенні Національного дня молитви. Цього року найбільше молитовне зібрання, яке традиційно пройде у ДП «Палац Спорту» в Києві, призначено на 2 червня. «Я вітаю проведення Національного дня молитви за Україну, який відбудеться найближчої суботи. І ми пишаємося, що в Україні найскладніше питання співжиття релігій і культур завжди вирішувалося мирно, без насильства, у правовому полі», - наголосив Президент Петро Порошенко на VII Національному молитовному сніданку. 
31 Травня, 2018 р., 14:35
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Івано-Франківської області підписав Указ «Про невідкладні заходи щодо зміцнення державного статусу української мови та сприяння створенню єдиного культурного простору України».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень