Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися районні заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2018 14:02
Кількість переглядів: 661

Фото без описуЩороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії не тільки для дітлахів, але й для  дорослих. Долучилася до заходів і Білоцеріквщина.  1 червня в с.Шкарівка в парку ім.Т.Шевченка відбулося районне свято «Білоцерківщина – мій рідний край».  

 На урочистому відкритті свята з вітальним словом виступили заступник голови районної адміністрації Володимир Толочко, керуючий справами апарату районної ради Володимир Шевченко, помічник-консультант народного депутата України В.І.Гудзенка Людмила Веряскіна, начальник служби у справах дітей та сім`ї Оксана Михайлюк, в.о.начальника відділу освіти Вікторія Бабенко. Вони привітали дітей зі святом та побажали усім гарного літнього відпочинку, наповненого яскравими пригодами та враженнями.  

Для майже 250 дітлахів з усіх куточків району було організовано концертну програму, різноманітні конкурси, спортивні розваги та рухливі ігри,  за участь і перемогу в яких учасники отримали заохочувальні призи та море позитивних емоцій. Багатогранністю талантів було наповнене це веселе дійство. Не обійшлося і без традиційного конкурсу малюнків на асфальті, де дітки дали волю своїм фантазіям та найзаповітнішим мріям.

Діти мали змогу поласувати смачним морозивом, яке їм презентували від благодійного фонду «Фортеця». А ось від народного депутата України Віталія Гудзенка  пришкільні табори у селах Шкарівка, Острійки, Потіївка, Поправка та Дрозди отримали спортивне обладнання, щоб під час літнього відпочинку діти мали змогу активно відпочивати.

Веселі і задоволені діти поверталися зі свята. Адже вони, окрім розваг, мали нагоду познайомитися   із новими друзями, поділитися враженнями із однолітками. Тож нехай ці посмішки та гарний настрій залишаться з ними на весь рік, а їх дитинство буде щасливим та безхмарним. Адже у малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень