Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Червня, 2018 р., 10:18
Пане Міністре, доброго дня! Я плачу чималі гроші на дитину. Їх більш ніж вистачає на дитину. Тепер ще й кажуть, що мене примусять платити ще більше, бо збільшиться розмір аліментів. Я й так не зовсім розумію, куди моя колишня їх витрачає і чи на дитину вони йдуть. А тепер, що виходить, вона житиме за мій рахунок?
07 Червня, 2018 р., 08:23
Загоряння трави в Зоні відчуження, що сталося 05 травня вже ліквідується, ситуація під контролем, а всі показники – в нормі. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир  Гройсман під час засідання Уряду.
06 Червня, 2018 р., 16:16
Як повідомив начальник відділу медичних та соціальних послуг управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Київській області Віталій Нємцев, потерпілим на виробництві та членам їх сімей, окрім надання щомісячних страхових виплат, управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області здійснюється фінансування повного спектру медичних та соціальних послуг, у тому числі лікування в разі нещасного випадку або профзахворювання.
06 Червня, 2018 р., 16:14
Як повідомляє прес-служба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування, Фонд здійснює матеріальне забезпечення застрахованих осіб, яке включає в себе допомогу по тимчасовій непрацездатності (фінансування за лікарняними листками), допомогу по вагітності та пологах, а також допомогу на поховання.
06 Червня, 2018 р., 16:12
Як повідомляє прес-служба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України пропонується затвердити нову форму заяви-розрахунку та створити умови щодо мінімізації помилок при проведенні нарахувань.
 
06 Червня, 2018 р., 16:10
Під головуванням заступника начальника управління – начальника юридичного відділу управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Петра Реви відбулося засідання оргкомітету з підготовки та проведення обласної спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу». Засідання оргкомітету пройшло в місті Українка Обухівського району Київської області.
06 Червня, 2018 р., 15:13
06 червня в селі Піщана Білоцерківського району проведено молодіжний квест, який був побудований на виконанні різноманітних завдань та отримав назву “Моє село — частинка України”. Тому його основою стала патріотична тема. Гра проводилася за ініціативи відділу молоді та спорту Білоцерківської  райдержадміністрації. 
06 Червня, 2018 р., 12:19
У кожної господині в будинку зберігаються закупорені банки овочів, фруктів, ягід, грибів власного приготування. Відкрити взимку приготовані своїми руками делікатеси - баночку  маринованих огірочків чи грибочків - особливе задоволення. Але при недотриманні правил приготування консервованих продуктів в банці може критися смертельна небезпека - ботулізм.
06 Червня, 2018 р., 08:17
Білоцерківська ОДПІ ГУ ДФС у Київській області повідомляє, що:
05 Червня, 2018 р., 16:53
Закінчився навчальний рік і розпочали свою роботу пришкільні табори. Цього року у Дроздівський та Острійківський ЗОШ, Поправському та Потіївському НВО працюватимуть оздоровчі табори, в яких проведуть частину літніх канікул 105 школярів. Крім цього, організовано роботу мовних таборів у Маловільшанському, Пилипчанському, Яблунівському НВК, Томилівському, Терезинському, Скребишівському, Поправському НВО та Озернянській, Острійківській, Дроздівській загальноосвітніх школах. Їх відвідає майже дві сотні дітлахів. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень