Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У с.Піщана відбувся квест “Моє село — частинка України”

Дата: 06.06.2018 15:13
Кількість переглядів: 680

Фото без опису06 червня в селі Піщана Білоцерківського району проведено молодіжний квест, який був побудований на виконанні різноманітних завдань та отримав назву “Моє село — частинка України”. Тому його основою стала патріотична тема. Гра проводилася за ініціативи відділу молоді та спорту Білоцерківської  райдержадміністрації. 

Участь у змаганнях на кмітливість, винахідливість, ерудованість та витривалість взяли дві команди, до складу яких ввійшли учні Піщанського НВО. Власне квест полягав у проходженні кожною командою власного маршруту, на якому нараховувалось 10 завдань та передбачав пошуки підказок у різних куточках Піщаної.

Місця, у яких вони були сховані стосувалися безпосередньо історії України, рідного краю. Організатори охопили літературну тему, а також практичні завдання. В кожній точці, а їх було сім, учасники отримували наступну підказку й частину мозаїки. На останньому етапі, кожна команда, об'єднавшись, зі знайдених частин складала прапор України. Координаторами заходу виступили головний спеціаліст відділу молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Соколов та член молодіжної громадської ради Альона Кваша.

Відділ молоді та спорту висловлює подяку за сприяння у проведенні заходу в.о. начальника відділу освіти Вікторії Бабенко, директору Піщанського НВО Лілії Ляшенко та педагогічному колективу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень