Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

31 Травня, 2018 р., 11:25
Всесвітній день без тютюну або боротьби з тютюнопалінням був проголошений у 1987 році з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я. Головна мета Дня - привернути  увагу до розповсюдження в світі тютюнокуріння і його негативного впливу на здоров’я і тривалість життя людей.
31 Травня, 2018 р., 10:43
Президент Петро Порошенко зустрівся з журналістом Аркадієм Бабченком, замах на вбивство якого вдалося розкрити Службі безпеки України. На зустрічі були присутні Голова СБУ Василь Грицак та Генеральний прокурор України Юрій Луценко. Успішну операцію СБУ та порятунок журналіста від загибелі Глава держави назвав третім днем народження Аркадія, а також «днем народження великої 45-мільйонної нації, яка склала іспит на державність».
31 Травня, 2018 р., 10:39
Президент України Петро Порошенко обговорив з Федеральним президентом Республіки Німеччина Франком-Вальтером Штайнмаєром питання економічного співробітництва двох держав. «Сьогодні з офіційним візитом в Україні Президент Німеччини, у наступні дні у нас буде Міністр закордонних справ. І я думаю, що це дуже добре характеризує дуже позитивний характер відносин між Україною та Німеччиною», - зазначив Петро Порошенко під час спільної прес-конференції з Федеральним президентом Республіки Німеччина Франком-Вальтером Штайнмаєром.
31 Травня, 2018 р., 10:35
Другий сезон конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України», заснований Ярославом Москаленком, вже стартував. 29 травня, найкращі 37 вокалістів Київської області – переможці районних відбіркових турів обласного етапу національного співочого конкурсу «Яскраві діти України», вирушили до столичного рекреаційного району Пуща-Водиця. Білоцеріквський район представлятиме талановита Анна Князєва з Бикової Греблі. 
30 Травня, 2018 р., 15:21
Днями фахівцями Білоцерківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області  проведено навчальний семінар з представниками молочнотоварних господарств та фахівцями ветеринарної медицини області з питань боротьби із  заразним вузликовим дерматитом великої рогатої худоби (ВРХ). Учасники семінару ознайомилися з інформацією про епізоотичну ситуацію у світі щодо заразного вузликового дерматиту  ВРХ, небезпеку захворювання, можливі джерела інфекції, шляхи розповсюдження та клінічні ознаки тощо. Також під час семінару-наради були обговорені заходи з недопущення розповсюдження цього захворювання на території України.
30 Травня, 2018 р., 14:30
Уряд запроваджує пілотний проект із соціального захисту сімей з дітьми та підтримки розвитку відповідального батьківства.
30 Травня, 2018 р., 09:31
Білоцерківський РВ ГУ ДСНС України у Київській області звертається до громадян з проханням не провокувати пожежі в екосистемах, лісових масивах та дотримуватися елементарних правил безпеки під час відпочинку на природі.
30 Травня, 2018 р., 09:29
ДСНС України закликає громадян дотримуватися елементарних заходів пожежної безпеки на власних дачних ділянках, а саме:
30 Травня, 2018 р., 09:27
Для того, щоб вирізнити вибухові пристрої з-поміж усіх інших, варто запам’ятати їхні характерні ознаки:
30 Травня, 2018 р., 09:19
Як повідомила прес-служба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України, Фонд здійснює безперебійне матеріальне забезпечення застрахованих осіб, яке включає в себе допомогу по тимчасовій непрацездатності (фінансування за лікарняними листками), допомогу по вагітності та пологах, а також допомогу на поховання. Усі виплати здійснюються ФССУ своєчасно та в повному обсязі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень