Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Травня, 2018 р., 15:09
На виконання Постанови КМУ № 170 від 14.03.2018 "Деякі питання виплати у 2018 році разової грошової допомоги, передбаченої Законами України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" і "Про жертви нацистських переслідувань" в Білоцерківському районі проводиться виплата даної допомоги. Стан виплат  заслухано під час щотижневої оперативної наради, яку проводив голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур. 
14 Травня, 2018 р., 14:50
У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка - яскравий приклад і підтвердження цьому. Ще за свідченням знаменитого давньогрецького історика, географа і мандрівника Геродота, елементами вишиванки був прикрашений одяг скіфів, які проживали в наших землях в період VIII ст. до н. е. - IV ст. н. е. У ході сучасних досліджень, наприклад, на Черкащині були знайдені срібні бляшки з фігурками чоловіків, датування знахідок VI ст., дослідження яких показали ідентичність елементів одягу і орнаменту вишивки українського народного костюма XVIII-XIX століть.
14 Травня, 2018 р., 14:13
Днями голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур провів робочу зустріч щодо будівництва окружної дороги біля Білої Церкви. В числі учасників зустрічі – народний депутат України Хвича Мепарішвілі, перший заступник голови районної адміністрації Юрій Савчук, начальник міськрайонного управління у Білоцерківському районі та м. Біла Церква ГУ Держгеокадастру у Київській області Михайло Борозинець, начальник відділу містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Вадим Бублій. 
14 Травня, 2018 р., 13:06
14 травня відбулося засідання організаційного комітету з підготовки спартакіади державних службовців Білоцерківського району. Зокрема, обговорено план заходів з підготовки та проведення Спартакіади, визначено відповідальних осіб за кожен напрямок роботи.  Нагадаємо, що така спартакіада проводиться щорічно з метою пропаганди здорового способу життя, зміцнення здоров’я та залучення працівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування до активного дозвілля.  До програми змагань увійдуть такі види спорту: мініфутбол, теніс настільний, шахи, шашки, естафета, перетягування линви, стрибки на скакалці.
14 Травня, 2018 р., 12:18
11 травня відбулася довгоочікувана подія для всіх футзалістів та вболівальників Білоцерківщини – підведення підсумків сезону 2017-2018 рр. В присутності представників команд та високоповажних гостей, кращі команди та гравці отримали свої заслужено виборені нагороди. Перед початком церемонії учасників турніру привітав голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур, заступник голови адміністрації Володимир Толочко, начальник відділу молоді та спорту адміністрації Надія Крилевець.
14 Травня, 2018 р., 11:26
Сьогодні, 10 травня, Кабінет міністрів ухвалив низку постанов, які дають змогу практично реалізувати норми нового Закону «Про приватизацію державного і комунального майна». Прем’єр-міністр вважає одним із головних завдань роботи Уряду ліквідацію корупції в державному секторі. В державній власності мають залишатися  лише стратегічні підприємства, а також об’єкти, які виконують важливі державні, соціальні та інші функції. На цих підприємствах має бути запроваджено якісне і прозоре управління. Решта неефективних або взагалі фактично «мертвих» підприємств мають бути якомога швидше продані.  Запуск  тисяч підприємств стане додатковим потужним стимулом розвитку вітчизняної економіки.
14 Травня, 2018 р., 11:21
На Білоцерківщині, з метою покращення обстановки на автошляхах з питань перевезення пасажирів проводиться операція "Перевізник".  Вона спрямована на профілактику аварійності та зниження її наслідків на пасажирському транспорті.Під час здійснення перевезень на автошляхах міста та району будуть здійснюватися раптові перевірки.
14 Травня, 2018 р., 11:15
Національна кампанія «Обери свого лікаря» у Білоцерківському районі  просувається успішно. Наразі електронні декларації підписали вже майже 5 тисяч жителів району, ще 1000 декларацій знаходиться в опрацюванні. Про це розповів головний лікар району Олександр Лопот.
11 Травня, 2018 р., 10:50
У квітні 2017 року Уряд розпочав програму "Доступні ліки", згідно якої пацієнти з серцево-судинними захворюваннями, бронхіальною астмою чи діабетом ІІ типу можуть отримати ліки безоплатно або з незначною доплатою.  Білоцерківському району на відшкодування вартості лікарських засобів за даною програмою у поточному році  передбачено субвенцію з державного бюджету в сумі 1,5 млн.грн.  Ця сума прораховувалася на підставі статистичних даних про кількість осіб, які страждають на серцево-судинні захворювання, цукровий діабет ІІ типу, бронхіальну астму.
11 Травня, 2018 р., 10:00
10 травня на футбольному полі «Колос», який знаходиться в с. Шкарівка відбулася відкрита першість Білоцерківської районної дитячо-юнацької спортивної школи з футболу серед команд юнаків. Змагання проводилися з метою розвитку та популяризації футболу серед дітей. На змаганнях були присутні : директор Білоцерківської районної ДЮСШ Ганна Яценко, спеціаліст відділу молоді та спорту Білоцерківської РДА Сергій Соколов; керівник відділу спорту Шкарівської сільської ради Сергій Ковальчук.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень