Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

18 Травня, 2018 р., 14:54
Сьогодні, 18 травня, в приміщенні Білоцерківської районної державної адміністрації відбулася зустріч ключових партнерів проекту "Заради життя" для обговорення плану співпраці та напрямків роботи в рамках вище зазначеного проекту. Мета проекту - сприяння зменшенню темпів поширення ВІЛ-інфекції, туберкульозу та вірусного гепатиту С серед осіб, які знаходяться у слідчих ізоляторах, місцях позбавлення волі та в органах пробації. 
18 Травня, 2018 р., 14:26
Сьогодні, 18 травня, Україна та світ вшановує 74-ту річницю депортації кримськотатарського народу з Криму. 18 травня 1944 року сталінським режимом почалася депортація із Криму близько 200 тисяч кримських татар. Значна кількість депортованих загинула в дорозі та на місцях вигнання. В Україні депортація кримських татар визнана геноцидом. Ця трагічна сторінка залишається незагоєною раною в історії українського народу. Пам’ять про тисячі втрачених життів, біль тисяч кримськотатарських родин об’єднує громадян України. На честь вшанування Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу Київщина підняла Прапор кримських татар.
18 Травня, 2018 р., 11:16
Програма «За робочим столом»: розмова з головою Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадієм Джегуром.
18 Травня, 2018 р., 10:08
З метою роз'яснення ключових етапів медичної реформи та відповіді на найбільш поширені питання МОЗ України випускає шостий номер «Дайджесту змін в охороні здоров’я» – збірник матеріалів, які будуть корисними медичним працівникам та іншим фахівцям сфери охорони здоров’я.
18 Травня, 2018 р., 09:55
Впроваджуючи реформу первинної медицини в сільській місцевості ми повинні в першу чергу говорити про особливості України. А це – велика кількість людей, що проживає у сільській місцевості - 33%. Якщо говорити про будь-яку європейську країну, то наприклад, в Німеччині – 5-7% сільського населення. Тому, наше головне завдання - наблизити медичну послугу до людей, які там проживають. Про це в ефірі Українського радіо повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.
18 Травня, 2018 р., 09:53
Виплата зарплат «в конвертах», без будь-якої фіксації, - це не тільки підтримка «тіньової економіки», а й знищення можливостей для нормального життя при досягненні пенсійного віку. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, спілкуючись з журналістами в Харкові.
18 Травня, 2018 р., 09:13
Сьогодні, 18 травня, відзначається День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу та День боротьби за права кримськотатарського народу. Депортація кримських татар розпочалася 18 травня 1944 року о 3 годині ранку й тривала до початку червня. Проте, перша і найбільша хвиля завершилася 20 травня.
17 Травня, 2018 р., 10:43
Щороку, у третій четвер травня Україна відзначає День вишиванки. Тисячі людей у цей день одягаються у народний одяг, як символ єдності українців.  У День вишиванки слова Ліни Костенко «Бережи українське – носи вишиванку» стали своєрідним гаслом для багатьох. Традиційно до Дня вишиванки долучились школи та бібліотечні заклади Білоцерківського району. Оригінальними були у своїх вишиванках працівники районного будинку культури та управління соціального захисту населення.  Яскравим святковим вбранням зустрічали в цей день і працівники Білоцерківської районної державної адміністрації, прийшовши на роботу у вишиваних сорочках, сукнях, віночках.
17 Травня, 2018 р., 10:00
15 травня в м.Біла Церква на центральному пляжі відбулася відкрита першість Білоцерківської районної дитячо-юнацької спортивної школи серед команд дівчат  з волейболу пляжного. Позмагатися приїхали 9 команд дівчат.
16 Травня, 2018 р., 15:13
За час експлуатації швидкісних поїздів Інтерсіті+ та Інтерсіті, з 2012 року, у результаті кидання у поїзд, що рухається, важких предметів (найчастіше — каменів) пошкоджено 570 бокових салонних вікон та 45 лобових стекол кабін керування електропоїздом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень