Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Травня, 2018 р., 15:28
24 травня голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Серед розглянутих питань – ліквідація наслідків  загибелі риби у верхньому Білоцерківському водосховищі (с.Трушки).
24 Травня, 2018 р., 11:36
Товариству Червоного Хреста України – 100 років!
24 Травня, 2018 р., 11:06
Президент, Верховний Головнокомандуючий Збройних Сил України Петро Порошенко здійснив робочу поїздку на один з військових полігонів та перевірив готовність ЗСУ до бойового використання американський протитанкових ракетних комплексів «Джавелін» (Javelin). «Нарешті цей день настав. І сьогодні, 22 травня вперше в Україні відбулось випробування протитанкового комплексу третього покоління «Джавелін». Я впевнений в тому, що на сьогоднішній день бойові можливості українських Збройних Сил, підрозділів ракетних військ і артилерії значно зросли», - сказав Президент.
24 Травня, 2018 р., 10:48
Білоцерківський міськрайонний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Київській області на виконання доручення Головного територіального управління юстиції у Київській області з метою виконання розпочатого Міністром юстиції України загально-національного проекту «Я маю право»! для підвищення рівня проінформаності українців про їхні права та способи їх активного захисту, інформує про проведення з 21.05.2018 року по 26.05.2018 року тижня права на теми:
24 Травня, 2018 р., 10:45
23 травня 2018 року у відділенні стаціонарного догляду постійного проживання (с. Озірне) Білоцерківською районною державною адміністрацією у взаємодії з підрозділом РВ ГУ ДСНС України у Київській області ДПРЧ-4 було проведено протипожежне тренування. В ході тренування опрацьовані заходи із запобігання виникненню пожеж, дії персоналу та підрозділу ДСНС під час виникнення пожежі, а також практичні дії персоналу щодо використання первинних засобів пожежогасіння.
24 Травня, 2018 р., 08:23
Протягом 10 років будівництво, капітальний ремонт та реконструкція доріг в Україні майже не проводилися. Починаючи з 2016 року Урядом розпочато програму відновлення українських автошляхів. У 2016 році відновили 900 км доріг. У 2017 – вже понад 2 100 км. Це найбільша кількість доріг, яка відремонтована за рік, з 2005 року.
22 Травня, 2018 р., 14:00
Сьогодні, 22 травня, в смт.Терезине та с.Вільна Тарасівка відбулися виїздні наради за участі першого заступника голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрія Савчука, начальників відділів адміністрації, голів місцевих рад, дільничного інспектора поліції Білоцерківського ВП ГУНП України в Київській області Олександра Сторожика. 
22 Травня, 2018 р., 13:07
Сьогодні 157-та річниця перепоховання Тараса Шевченка. Цього дня українські патріоти та усі, хто цінує великого Кобзаря вшановують його пам’ять і читають його вірші. Пам`ятні заходи відбулися і в Білій Церкві. Зокрема, працівники Білоцерківської районної державної адміністрації хвилиною мовчання вшанували память Кобзаря та поклали квіти до підніжжя монумента.
22 Травня, 2018 р., 09:37
Напередодні Дня Європи в Україні Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе презентувала Євроінтеграційний інтернет-портал. «Незалежно від політичної кон’юнктури цей веб-портал є і буде частиною урядової комунікації європейської інтеграції України. Це саме той ресурс, завдяки якому кожен охочий зможе отримати інформацію про величезну євроінтеграційну роботу, пророблену за останні роки, про ціну та переваги імплементації Угоди про асоціацію, результати низки євроінтеграційних реформ», – наголосила Іванна Климпуш-Цинцадзе.
22 Травня, 2018 р., 08:35
22 травня всі жителі нашої планети можуть по праву відзначати Міжнародний день біологічного різноманіття. Це свято-заклик до кожної людини, чиїм домом стала наша планета. Буквально з кожним днем біологічне різноманіття Землі скорочується. Все це змінює екологічний баланс на планеті і загрожує серйозними незворотними наслідками. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень