Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся виїздний прийом в смт.Терезине та Вільній Тарасівці

Дата: 22.05.2018 14:00
Кількість переглядів: 790

Фото без описуСьогодні, 22 травня, в смт.Терезине та с.Вільна Тарасівка відбулися виїздні наради за участі першого заступника голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрія Савчука, начальників відділів адміністрації, голів місцевих рад, дільничного інспектора поліції Білоцерківського ВП ГУНП України в Київській області Олександра Сторожика. 

Такі спільні виїздні наради районної та місцевої влади з правоохоронними органами мають систематичний характер та покликані посилити комунікацію між громадами населених пунктів та поліцією, адже безпека людей – пріоритетне та спільне завдання влади на всіх рівнях та поліції.

Серед проблемних питань, що звучали під час  розмови  - обмеження руху великогабаритного транспорту через населені пункти району, профілактична робота з деякими категоріями населення. Своє бачення висловили очільники місцевих рад, жителі населених пунктів. Нарікань на роботу дільничного інспектора не було, відмічено, що він сумлінно виконує свої обов'язки, має контакт із населенням, вчасно реагує на звернення. Наприкінці учасники зустрічей відповіли на питання анонімного анкетування. 

Нагадаємо, що такі виїздні прийоми проводяться на виконання розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації від 07.06.2017 № 312 «Про внесення зміни до розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації від 24 травня 2017 року № 281» («Про невідкладні заходи щодо забезпечення законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, належної координації дій органів виконавчої влади у Київській області»). Наступна така зустріч запланована на 13 червня в селах Коженики та Шкарівці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень