Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Травня, 2018 р., 16:38
18 травня відбулося відкриття Школи професійного лідерства для учасників бойових дій. Майбутніх бізнесменів привітали голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур та директор Центру розвитку лідерства Антоніна Бондаренко. «Дякую усім, хто проявив активність та долучився до Школи. Упевнений, що тут ви почуєте  для себе багато цікавого та корисного, і отримані знання зможете використати для власного саморозвитку. Тож бажаю успіхів.  Окремо хочу подякувати за таку цікаву ідею Антоніні Бондаренко. Ми надзвичайно раді, що Ви обрали Білоцерківщину місцем для реалізації соціально-важливого проекту», - зазначив Геннадій Васильович.
21 Травня, 2018 р., 15:23
Державна установа «Урядовий контактний центр» інформує громдян із особливими потребами, а саме з порушенням слуху, про роботу урядової «гарячої лінії», засобами якої, вони матимуть змогу звернутися до органів виконавчої влади за допомогою жестової мови. 
21 Травня, 2018 р., 15:06
Нова українська школа вимагає нових підходів до організації освітнього процесу, оцінювання якості надання освітніх послуг. Саме тому упродовж 15-17 травня 2018 року на Прикарпатті відбувся навчально-практичний тренінг  на чолі команди Піщанського НВО директора НВО Ляшенко Л.П., заступника директора з ВР Сусол В.В., вчителя математики Ходаківська Ю.В., вчителя біології Качан В.В., з теми інс «Індекс інституційної спроможності закладу освіти» для представників пілотних областей України, учасників програми «Школа як осередок розвитку громади» під патронатом Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» (координатор п. Марина Ворон). 
21 Травня, 2018 р., 13:39
Україна багата цікавими та визначними місцями. Тож, щоб гарно відпочити не обов`язково подорожувати за кордон.  Наша країна теж може здивувати  незвичайними пейзажами та місцинами.  Саме тому, віддлі молоді та спорту Білоцерківської районної державної адміністрації систематично ініціює та проводить патріотичні мандри для членів молодіжної ради та активних молодих державних службовців. Одна з таких екскурсійних поїздок відбулася 20 травня. 
21 Травня, 2018 р., 12:36
20 травня голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур привітав з днем народження  жительку села Вільна Тарасівка Ганну Степанівну Карабач. Квіти та щирі вітання і від керівника району, і від рідних та близьких неймовірно розчулили ювілярку. Ще одним приємним подарунком для Ганни Степанівни стало те, що спільним розпорядженням  голови  Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадія Джегура та в.о.голови районної ради Анатолія Чичикала її ім’я внесене в книгу почесних громадян Білоцерківського району «Золотий фонд району. Відповідне посвідчення також вручив іменинниці Геннадій Васильович.
21 Травня, 2018 р., 11:39
19 травня в с. Синява Рокитнянського району відбулися зональні ігри облаcної спартакіади "Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація". За вихід у фінал у змаганнях з міні-футболу, волейболу (жінки), шашок, шахів, настільного тенісу боролися спортсмени Білоцерківського, Васильківського, Рокитнянського районів.
20 Травня, 2018 р., 15:43
Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко взяв участь у церемонії  вшанування пам’яті жертв політичних репресій на території Національного історико-меморіального заповідника «Биківнянські могили». «Нині ми відзначаємо 80-ті роковини масових політичних репресій 1937-1938 років. Через незбагненно великі масштаби, які точно встановити неможливо й дотепер, цей злочин комуністичного тоталітарного режиму називають Великим терором», - сказав Петро Порошенко під час виступу на заходах до Дня пам’яті жертв політичних репресій.  
19 Травня, 2018 р., 11:14
Доступність, швидкість надання якісних медичних послуг, поєднання підрозділів екстреної і первинної допомоги – саме так сьогодні працює Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф. Цей досвід є гарним прикладом, який має бути поширений в інших регіонах України. Про це під час відвідування Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.
19 Травня, 2018 р., 11:12
18 травня в Україні вшановують пам’ять жертв депортації кримськотатарського народу, яка стала однією з найтрагічніших сторінок історії 20 сторіччя. Верховна Рада України визнала цей злочин сталінського режиму геноцидом кримськотатарського народу. В ім’я відновлення історичної правди закликаємо наших міжнародних партнерів віддати шану невинним жертвам та засудити цей злочин тоталітарного комуністичного режиму.
18 Травня, 2018 р., 15:03
15 травня, в селі Боденьки Вишгородського району президент України Петро Порошенко взяв участь у відкритті нового фельдшерсько-акушерського пункту зі службовим житлом.  Участь у церемонії відкриття взяла також посол Франції в Україні Ізабель Дюмон. Це перший медичний заклад, побудований із застосуванням енергозберігаючих технологій, за підтримки партнерів із Канади, Франції, Німеччини, а також Світового банку. Проект здійснюється у рамках програми розвитку сільської медицини, ініціатором якої є П. Порошенко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень