Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпочала роботу Школа професійного лідерства для учасників бойових дій

Дата: 21.05.2018 16:38
Кількість переглядів: 638

Фото без опису18 травня відбулося відкриття Школи професійного лідерства для учасників бойових дій. Майбутніх бізнесменів привітали голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур та директор Центру розвитку лідерства Антоніна Бондаренко. «Дякую усім, хто проявив активність та долучився до Школи. Упевнений, що тут ви почуєте  для себе багато цікавого та корисного, і отримані знання зможете використати для власного саморозвитку. Тож бажаю успіхів.  Окремо хочу подякувати за таку цікаву ідею Антоніні Бондаренко. Ми надзвичайно раді, що Ви обрали Білоцерківщину місцем для реалізації соціально-важливого проекту», - зазначив Геннадій Васильович.

Додамо, що школу започатковано як освітньо-комунікаційний нетворкінг для учасників бойових дій. Навчання складається з 9 модулів та триватиме протягом 2, 5 -3 місяців, залежно від активності учасників. Під час лекційних та семінарських занять слухачі отримають навики ведення бізнесу та психологічні рекомендації. Наприкінці навчання учасник школи захищатиме свій проект перед комісією, яка надає подальші консультації слухачу щодо розвитку власної справи.

У 2018 р. програма "Стартап. Бізнес. Управління"  функціонує за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень