Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання ліквідації наслідків загибелі риби у верхньому Білоцерківському водосховищі - під контролем

Дата: 24.05.2018 15:28
Кількість переглядів: 602

Фото без опису24 травня голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Серед розглянутих питань – ліквідація наслідків  загибелі риби у верхньому Білоцерківському водосховищі (с.Трушки).

Напередодні приватний підприємець провів зариблення даного водосховища. Проте частина зарибку «задихнулася», ймовірно під час транспортування через несправність обладнання. Орендар надав дозвільні документи на проведення зариблення, торгово-транспортну накладну, дозвіл на перевезення тварин та  експертний висновок. Наразі проводиться вилов неживої риби, яка в подальшому буде направлена на утилізацію в ДП «Сквирський завод по виробництву МКБ «Ветсанутильзавод».  

Також проводиться з’ясування причин замору та проведено забір аналізів води  вище та нижче по течії.

Питання знаходиться на особливому контролі у голови районної державної адміністрації Геннадія Джегура та відповідних служб. Він закликав усіх відповідально підійти до усунення наслідків цієї надзвичайної ситуації, адже це питання водозабезпечення і Білої Церкви, і Умані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень