Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Квітня, 2018 р., 08:37
Асоціація з Євросоюзом — це в першу чергу вільне переміщення капіталів, сировини, товарів і робочої сили. Ми повинні звикати до того, що люди мають право вибирати, де їм краще жити. Але, з іншого боку, ми як європейська держава, яка хоче розвиватися, повинна створювати умови, щоб людям було комфортно жити і працювати вдома. Про це в інтерв’ю виданню «Факти» заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.
26 Квітня, 2018 р., 08:28
Свобода сьогодні зіштовхнулася з найсильнішим і найзухвалішим спротивом із часів розпаду Радянського Союзу. Усвідомлення небезпечності нинішньої ситуації змушують діяти всі країни, що віддані демократичним цінностям. Наше спільне завдання – зробити демократію знову сильною. Про це заявила Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе під час виступу на заході «Громадянське суспільство, що трансформується. III форум десятиліття» у Харкові.
26 Квітня, 2018 р., 08:22
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час засідання Уряду представив Державну програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року.
26 Квітня, 2018 р., 08:17
Кабінет Міністрів України схвалив проект Закону України «Про Антикорупційну стратегію на 2018-2020 роки». Законопроект розроблений Національним агентством з питань запобігання корупції з метою визначення комплексу заходів, спрямованих на зменшення рівня корупції в Україні та подальше просування антикорупційних ініціатив у державі.
26 Квітня, 2018 р., 08:15
На виконання Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017–2026 роки Кабінетом Міністрів схвалено проект Закону України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання жорстокому поводженню з дітьми, виникненню безпосередньої загрози їхньому життю або здоров’ю та подолання цих явищ”.
25 Квітня, 2018 р., 16:32
Білоцерківська ОДПІ ГУ ДФС у Київській області  нагадує, що до закінчення кампанії декларування доходів громадян, отриманих протягом 2017 року, залишилось менше тижня.
25 Квітня, 2018 р., 16:31
Білоцерківська ОДПІ повідомляє про режим роботи ЦОП у святкові та вихідні дні:
25 Квітня, 2018 р., 14:51
11 квітня 2018 року Громадська організація "Офіс реформи адмінпослуг" оприлюднила для громадського обговорення проект закону "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання". Він регламентує процедуру реєстрації громадян за місцем проживання. Які основні новації несе цей законопроект?
25 Квітня, 2018 р., 13:59
Як відомо, з 2 квітня 2018 року в Україні розпочалася національна кампанія "Лікар для кожної родини". Відповідно до нових правил, кожен українець має підписати декларацію із працівниками первинної медичної допомоги – терапевтом, педіатром чи сімейним лікарем. Пацієнт зможе підписати документ лише з одним лікарем, який буде стежити за його здоров'ям, забезпечувати первинну діагностику, надавати невідкладну допомогу під час різкого погіршення здоров'я, призначати необхідні аналізи і давати направлення до профільних фахівців.
25 Квітня, 2018 р., 13:08
Нещодавно у Національному музеї–заповіднику «Битва за Київ у1943 році» відбулась презентація виставки, присвяченої 100-й річниці утворення Товариства Червоного Хреста України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень