Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Квітня, 2018 р., 09:18
Успіх запровадженої Урядом України реформи медицини стане загальним успіхом для громадян, які по факту отримають якісну послугу, а лікарі – якісні умови праці та гідну зарплату. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Він підкреслив, що ситуація в медицині потребує змін, оскільки десятиліттями в цій сфері йшла «боротьба за грошові потоки, а не за якість послуги». «І я теж втрачав близьких людей через неспроможність нашої медицини, нездатність врятувати життя. І це біль для багатьох з нас йде крізь життя, - сказав Володимир Гройсман. – Тож нам треба змінити ситуацію і ми її змінимо».
02 Квітня, 2018 р., 09:14
Міністерство охорони здоров’я України скасувало форму № 026/о «Медична карта дитини (для дошкільного та загальноосвітнього навчальних закладів)». Це означає, що відтепер у школах та дитсадках не зберігатимуться медичні дані дитини.
02 Квітня, 2018 р., 09:09
Рішенням Уряду подовжено термін подання документів до 1 травня для отримання 1500 гривень на корову в рік. Пролонгація термінів надасть можливість скористатися державною підтримкою максимальній кількості аграріїв.
02 Квітня, 2018 р., 09:05
У квітні всі військові пенсіонери відповідно до рішення Уряду отримають доплати до пенсій за січень-березень, а з травня Уряд розпочинає системну виплату вже підвищених військових пенсій. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Він провів нараду з Міністром соціальної політики Андрієм Ревою з метою оцінити поточну ситуацію в системі пенсійного забезпечення військовослужбовців.
 
02 Квітня, 2018 р., 09:02
Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко провів зустріч із Ніком Вуйчичем, мотиваційним тренером, християнським проповідником та директором громадської організації «Життя без кінцівок». У зустрічі також взяли участь Урядова уповноважена з прав осіб з інвалідністю Раїса Панасюк, представники центральних органів виконавчої влади та представники організації Ніка Вуйчича.
02 Квітня, 2018 р., 08:55
На сьогоднішньому плановому засіданні комісії ДСНС акцентуємо увагу на двох важливих питаннях. Перше і надзвичайно важливе - протипожежні заходи. Згідно зі статистикою минулого року, кількість пожеж збільшилась на 23% - майже 27 600. Найбільш небезпечні ситуації з пожежами виникали – у Дніпропетровській, Запорізькій та Київській областях, основними причинами яких був навмисний підпал. Про це на засіданні оперативного штабу ДСНС заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.
02 Квітня, 2018 р., 08:53
Сьогодні ми – і Україна і весь світ - живемо у такий час, коли маємо загрози природного, техногенного характеру, а також пов’язані з російською агресією, провокаціями, ризиками терористичних актів. Тому, в зоні особливої уваги має бути інфраструктура захисних споруд цивільного захисту. Про це ми не говорили досить тривалий час, але сьогодні ми мусимо піднімати це питання. Адже мова – про безпеку наших громадян!
30 Березня, 2018 р., 15:33
Білоцерківське об’єднане управління Пенсійного фонду України Київської області повідомляє, що з 02 квітня 2018 року прийом громадян проживаючих в місті Білій Церкві з питань пенсійного забезпечення (призначення, перерахунок пенсій, видача довідок про розмір пенсій, видача довідок про стаж роботи, надання консультацій та ін.) буде проводиться за адресами:
30 Березня, 2018 р., 15:29
30 березня відбулося засідання колегії Білоцерківської районної державної адміністрації. В числі розглянутих питань -  зміни до «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Білоцерківського району на 2018 рік»,  план заходів щодо проведення двомісячника благоустрою в населених пунктах району,  стан обслуговування доріг в Білоцерківському районі в зимовий період 2017-2018 року, готовність сільськогосподарських підприємств району до весняно-польових робіт 2018 року та стан організації роботи щодо оздоровлення пільгових категорій громадян.
30 Березня, 2018 р., 13:52
30 березня від адмінприміщення Білоцерківського об’єднаного військового комісаріату відбулася урочиста відправка на навчальні збори резервістів оперативного резерву першої черги Білоцерківщини. Більшість з них мають досвід участі в антитерористичній операції на сході України. Відправка проходить відповідно до Плану призову резервістів оперативного резерву першої черги Збройних Сил України на навчальні збори протягом 2018року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень