Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Резервісти з Білої Церкви та Білоцерківського району пройдуть навчальні збори

Дата: 30.03.2018 13:52
Кількість переглядів: 784

Фото без опису30 березня від адмінприміщення Білоцерківського об’єднаного військового комісаріату відбулася урочиста відправка на навчальні збори резервістів оперативного резерву першої черги Білоцерківщини. Більшість з них мають досвід участі в антитерористичній операції на сході України. Відправка проходить відповідно до Плану призову резервістів оперативного резерву першої черги Збройних Сил України на навчальні збори протягом 2018року.

Зі словами підтримки до присутніх резервістів звернулися голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур, секретар Білоцерківської міської ради Вадим Кошель та військовий комісар Білоцерківського об’єднаного міського військового комісаріату, полковник Ігор Богданевич. А благочинний Білоцерківського району Української Православної церкви Київського патріархату, протоієрей Микола Гопайнич благословив мужніх воїнів.

Після ранкового шикування резервістів доставили в одну з військових частин. Тут вони повністю екіпіруються, проходять медичне обстеження, перевдягаються у військові однострої, при потребі здають особисті речі на зберігання. Для отримання грошового забезпечення для кожного з військовослужбовців оформлені всі необхідні фінансові документи. Доречі, чимало з них приїхали на збори з чіткою метою – укласти контракт для подальшого проходження служби.

Залучені на збори резервісти пройдуть всі етапи військової підготовки, покращать фахову та індивідуальну підготовку з урахуванням сучасної специфіки виконання армійськими підрозділами завдань, а також візьмуть участь у бойовому злагодженні в складі свого підрозділу з виконанням бойових завдань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень