Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Квітня, 2018 р., 10:58
Ініційована Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом перевірка громадських закладів, шкіл, торгових центрів на предмет дотримання норм пожежної безпеки виявила понад 15 тис. порушень. ДСНС буде наполягати на закритті 37 об’єктів через позови до суду. Прем’єр-міністр вимагає наведення ладу в закладах, що нехтують безпекою громадян.
13 Квітня, 2018 р., 10:53
Шановні панове Прем’єр-міністри! Шановні і дорогі іноземні гості! Шановні пані та панове,
12 Квітня, 2018 р., 16:33
З метою залучення дітей та учнівської молоді до духовної спадщини українського народу, відродження та збереження національних традицій, сприяння розвитку мистецтва і народних ремесел у Білоцерківському районі, у Центральній районній бібліотеці щорічно проводиться традиційна виставка-конкурс дитячої творчості, приурочена до Великодніх свят. Цього року виставка проходить під назвою «Весняне сонечко з небес – Христос воскрес!».  
12 Квітня, 2018 р., 12:44
11 квітня відбувся виїзд робочої групи на чолі з заступником голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимиром Толочком в села Поправка та Бикова Гребля з метою проведення громадських обговорень з питань аналізу забезпечення громадського порядку й безпеки жителів вище зазначених населених пунктів. Додамо, що такі виїзні прийоми вже стали постійною практикою.  Вони дають змогу таким чином не тільки почути думку кожного, а й краще ознайомитись з наболілими проблеми громад.
12 Квітня, 2018 р., 11:14
Служба автомобільних доріг у Київській області інформує всіх учасників дорожнього руху про  про обмеження (закриття) руху автомобільного транспорту у зв’язку з проведенням капітального ремонту на ділянках автомобільних доріг:
11 Квітня, 2018 р., 16:32
11 квітня дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Київську область із робочим візитом. Перша леді ознайомилася зі станом інклюзивної освіти у м. Бровари та зустрілася з керівниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, щоб обговорити формування мережі Інклюзивно-ресурсних центрів.
11 Квітня, 2018 р., 11:17
Щорічно, 11 квітня світ відзначає Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів. Саме в цей день в 1945 році в’язні Бухенвальда підняли повстання проти нацистів та вибороли свою свободу й отримали шанс на життя. Довідавшись про наближення військ, в’язні різних національностей з 18 країн світу підняли повстання. Через табір за 8 років його існування пройшло близько 250 тис. людей, майже 50 тис. з яких загинуло. Після переходу Бухенвальду під юрисдикцію СРСР його долучили до системи таборів НКВС. У сучасному меморіалі, що створено на місці колишнього концтабору, діють дві експозиції, які ілюструють його історію: «Концтабір Бухенвальд 1937-1945» та «Радянський спецтабір №2 Бухенвальд. 1945-1950 рр.»
11 Квітня, 2018 р., 09:29
Понад 150 тисяч українців обрали своїх лікарів з 2  квітня. З початком кампанії у кожного з’являється можливість вільно  обрати свого сімейного лікаря, терапевта або педіатра. Кінцевого терміну підписання декларацій немає, але по всій країні люди відповідально підійшли до вибору своїх лікарів.
11 Квітня, 2018 р., 09:26
Пацієнти мають право обирати собі лікарів і отримувати доступні і якісні медичні послуги незалежно від місця реєстрації. На цьому у ході селекторної наради щодо впровадження медичної реформи наголосив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко. «Є низка сигналів про те, що є порушення прав пацієнтів на вільний вибір лікаря. Ще раз наголошую - вибір лікаря жодним чином не пов'язаний з місцем реєстрації», - сказав він.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень