Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Квітня, 2018 р., 11:37
20 квітня в Ірпені відбулася обласна Спартакіада пам’яті Героїв Чорнобиля серед ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. В програмі змагань чотири напрямки: шашки, шахи, настільний теніс та дартс. 
23 Квітня, 2018 р., 09:45
Білоцерківський РВ ГУ ДСНС України у Київській області звертається до громадян з проханням не провокувати пожежі в екосистемах, лісових масивах та дотримуватися елементарних правил безпеки під час відпочинку на природі.
23 Квітня, 2018 р., 09:44
ДСНС України закликає громадян дотримуватися елементарних заходів пожежної безпеки на власних дачних ділянках, а саме:
23 Квітня, 2018 р., 09:42
Для того, щоб вирізнити вибухові пристрої з-поміж усіх інших, варто запам’ятати їхні характерні ознаки:
20 Квітня, 2018 р., 15:19
У зв’язку з проведенням капітального ремонту на ділянках автомобільних доріг М-05 Київ-Одеса та М-03 Київ-Харків – Довжанський надаємо інформацію про обмеження /закриття руху автомобільного транспорту:
20 Квітня, 2018 р., 15:12
Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе під час робочого візиту до Литви зустрілася з Головним радником Президента Литовської Республіки з питань зовнішньої політики Неріюсом Алєксєюнасом. Сторони обговорили широке коло питань співпраці України та Литви. Зокрема, йшлося про двосторонній діалог, співпрацю з Європейським Союзом та НАТО.
20 Квітня, 2018 р., 15:11
Україна дотримується взятих на себе міжнародних зобов’язань та продовжує активно впроваджувати вимоги Угоди про асоціацію, які стосуються навколишнього природного середовища. Йдеться про реалізацію близько 30 законодавчих актів ЄС. Про це сказав Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак, виступаючи на сьомому засіданні Парламентського комітету Асоціації між Україною та ЄС, який розпочався 18 квітня у Страсбурзі (Франція). Він повідомив, що Україна завершує процес транспозиції європейського законодавства у двох великих секторах - горизонтальному законодавстві та в управлінні водними ресурсами.
20 Квітня, 2018 р., 15:06
Міністерство освіти і науки визначило, як цього року будуть організовані та проведені вступні випробування на магістратуру, що проводяться за технологією ЗНО. Відповідний Порядок вже пройшов реєстрацію в Мін’юсті та розміщений на сайті МОН. Вступне випробування з використанням технології ЗНО складатимуть вступники на спеціальності галузей знань 03 «Гуманітарні науки» (крім спеціальності 035 «Філологія»), 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 08 «Право», 24 «Сфера обслуговування» та 29 «Міжнародні відносини».
20 Квітня, 2018 р., 14:57
Багато з того, що нас оточує, залежить від нас самих. Головне не сидіти склавши руки. Приміром так, як це роблять в школі села Піщана. 20 квітня в школі в рамках двомісячника благоустрою та Дня довкілля учні, вчителі, батьки, громадський актив села висадили дерева в шкільному парку та облаштували нові клуби. У відповідальній роботі завзято допомагали заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимир Толочко та в.о.начальника відділу освіти Вікторія Бабенко.
20 Квітня, 2018 р., 14:49
Департамент агропромислового розвитку Київської облдержадміністрації повідомляє, що станом на 18.04.2018 заявки на дотацію за поголів’я корів надійшли від 91 сільськогосподарських підприємств Київської області. Нагадуємо, що рішенням Уряду термін подання господарствами документів подовжено до 1 травня. Тож підприємства, які на сьогодні ще не подали заявки, мають можливість це зробити.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень