Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Квітня, 2018 р., 09:22
Віце-прем`єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе взяла участь у відкритті ІІІ Міжнародної конференції з питань цивільно-військового співробітництва на тему «Захист цивільного населення під час збройного конфлікту».
10 Квітня, 2018 р., 16:06
6 квітня Президент України Петро Порошенко підписав Указ №98/2019 «Про відзначення державними нагородами України». Згідно цього Указу, Петро Олексійович за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку постановив нагородити орденом «За мужність» III ступеня сержанта Дмитра  Трібоя (с.Сухоліси).  В листопаді внаслідок обстрілу зі стрілецької зброї з боку позицій противника в районі Пантелеймонівки Дмитро отримав важке поранення. Наразі він перебуває на лікуванні у м. Львові.  Щиро вітаємо  Дмитра з високою нагородою. Білоцерківщина пишається тобою і вірить в твоє одужання! 
10 Квітня, 2018 р., 15:55
Однією з ознак настання весни завжди було і залишається горіння сухої трави. ДСНС зазначає, що основна і найчастіша причина цього - людський фактор: кинутий недопалок, непогашене багаття від шашликів, або просто дитячі пустощі. При випалюванні трави наноситься шкода екосистемі, гине флора і фауна, забруднюється повітря. Випалювання призводить до збіднення рослинності, підвищення кислотності і зменшення родючості ґрунту. Тварини, комахи і навіть птахи, які живуть в сухій траві або на поверхні землі, гинуть при трав'яній пожежі. Вогонь завдає непоправної шкоди природі.
10 Квітня, 2018 р., 15:25
Воскресіння Христове – найбільше і найсвітліше свято усього християнського світу. З року в рік люди оспівують чудо Воскресіння, прославляючи його у своїх піснях. Не є винятком і білоцерківська громада. 9 квітня відбувся традиційний фестиваль народної пісні «На Великдень сонце грає і заспівує наш край», в якому взяли участь пісенні колективи з різних куточків Білоцерківського району. Народні пісні, гуляння, майстер-класи, великодні кошики з різними частуваннями – такою була програма традиційного пісенного свята. Цьогоріч учасників фестивалю гостинно зустрічали в селі Піщана.
10 Квітня, 2018 р., 13:56
7 квітня вихованці відділення дзюдо Білоцерківської районної дитячо-юнацької школи (учні Озернянської ЗОШ) під керівництвом тренера-викладача Віктора Горчинського взяли участь в чемпіонаті ДЮСШ "Богатир" з дзюдо в м. Біла Церква. В ваговій категорії 27кг Голуб Богдан - виборов золоту винагороду, а Губенко Владислав - виборов бронзу. Щиро вітаємо юних спортсменів та зичимо нових перемог!
10 Квітня, 2018 р., 13:49
З 1 квітня 2018 року в 21 області України розпочалась нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. Йдеться про:  Вінницьку,  Волинську,   Донецьку,  Дніпропетровську,  Житомирську,  Івано-Франківську,  Запорізьку, Луганську,  Львівську,  Одеську, Кіровоградську,  Київську, Полтавську, Тернопільську,  Харківську, Херсонську,Хмельницьку, Сумську, Рівненську, Чернівецьку, Черкаську області та місто Київ. Терміни заборони відрізняються залежно від областей та водойм. З детальною інформацією можна ознайомитися у наказах відповідних територіальних управлінь.
10 Квітня, 2018 р., 13:25
Великдень - особливе свято для всіх християн. Напередодні цього дня кожен прагне не лише причепурити свої домівки, а й зробити подарунок рідним та друзям. Проте є серед нас і такі, до кого вже ніколи не завітають дорогі їхньому серцю люди, бо вони відійшли у вічність. 
10 Квітня, 2018 р., 10:54
5 квітня  в Білоцерківському районі  було проведене позачергове засідання Державної надзвичайної  протиепізоотичної комісії з приводу виникнення сказу в с.Щербаки.  У с. Щербаки кіт  покусав господаря. При лабораторному дослідженні у тварини було встановлено сказ. Потерпілий звернувся до Білоцерківської центральної лікарні, де йому надали необхідну медичну допомогу та ввели вакцину «Рабіпур». На даний час потерпілий проходить курс антирабічних щеплень.
08 Квітня, 2018 р., 10:43
Прийміть сердечні вітання  зі Світлим Христовим Воскресінням! Великдень – символ великої віри, любові, самопожертви, перемоги світла над темрявою, добра над злом, віри над безнадією. Ми відзначаємо його з відкритою душею і чистим серцем. Замислюючись над сутністю життя, кожен з нас традиційно звіряє свої вчинки з безсмертними заповідями, які навчають нас бути добрішими, милосерднішими, терплячішими один до одного. 
06 Квітня, 2018 р., 10:45
Одне з ключових завдань на поточний рік – розбудова мережі первинної медичної допомоги у сільській місцевості. Це ініціатива Президента України Петра Порошенка, проявлена у законі 2206 «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень