Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Фонд соцстраху фінансує догляд за потерпілими на виробництві

Дата: 06.06.2018 16:16
Кількість переглядів: 528

Як повідомив начальник відділу медичних та соціальних послуг управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Київській області Віталій Нємцев, потерпілим на виробництві та членам їх сімей, окрім надання щомісячних страхових виплат, управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області здійснюється фінансування повного спектру медичних та соціальних послуг, у тому числі лікування в разі нещасного випадку або профзахворювання.

За його словами, потерпілі на виробництві в разі потреби отримують за кошти Фонду послуги із лікування в закладах охорони здоров’я (у тому числі оперативні втручання, ендопротезування), реабілітаційне і санаторно-курортне лікування, протезування, лікарські засоби та вироби медичного призначення тощо.

Крім того за рахунок коштів Фонду фінансується надання спеціального медичного, постійного стороннього догляду, побутового обслуговування в залежності від потреби та ступеня обмеження життєдіяльності.

Він додав, що на ці цілі з початку року управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Київській області здійснило виплати на спеціальний медичний догляд для 24 осіб з інвалідністю внаслідок трудового каліцтва (333,3 тис. грн.), на постійний сторонній догляд – 635,9 тис. грн. для 90 осіб, на побутове обслуговування – 313,8 тис. грн. для 89 потерпілих на виробництві.

Для порівняння, за аналогічний період 2017 року управлінням виконавчої дирекції Фонду у Київській області проведено виплати на спеціальний медичний догляд в сумі 276,9 тис. грн. для 24 осіб з інвалідністю внаслідок трудового каліцтва, на постійний сторонній догляд – 532,7 тис. грн. для 93 осіб, на побутове обслуговування – 260,2 тис. грн. для 91 потерпілого на виробництві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень