Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Цікаві дні у пришкільних таборах

Дата: 05.06.2018 16:53
Кількість переглядів: 693

Фото без описуЗакінчився навчальний рік і розпочали свою роботу пришкільні табори. Цього року у Дроздівський та Острійківський ЗОШ, Поправському та Потіївському НВО працюватимуть оздоровчі табори, в яких проведуть частину літніх канікул 105 школярів. Крім цього, організовано роботу мовних таборів у Маловільшанському, Пилипчанському, Яблунівському НВК, Томилівському, Терезинському, Скребишівському, Поправському НВО та Озернянській, Острійківській, Дроздівській загальноосвітніх школах. Їх відвідає майже дві сотні дітлахів. 

Працюватимуть такі табори протягом перших двох тижнів літніх канікул. Тут діти щодня займаються чимось цікавим: спортом, ходять на екскурсії, переглядають фільми, займаються творчістю та інше. Тобто тут для них влаштовано чудовий активний відпочинок. Упевнені, що час проведений у пришкільному таборі, буде для них веселим, змістовним, пізнавальним. У першу чергу, до відпочинку в цих таборах залучені діти-сироти і діти позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти із багатодітних та малозабезпечених сімей, діти, батьки яких є учасниками АТО, діти, які опинилися в складних життєвих обставинах. 

05 червня заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимир Толочко, в.о.начальника відділу освіти Білоцерківської  районної державної адміністрації Вікторія Бабенко здійснили об’їзд пришкільних та мовних таборів у закладах освіти Білоцерківського району.  Зокрема, вони відвідали Поправське НВО І-ІІІ ст., Потіївське НВО «ЗОШ І-ІІІ ст.-дитячий садок» та Озернянську ЗОШ І-ІІІ ст.  Під час візитів посадовці ознайомилися із процесом організації відпочинку та дозвілля дітей, поспілкувалися з вихованцями та керівниками  таборів. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень