Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Червня, 2018 р., 21:22
З 02 квітня 2018 року в медичних установах країни стартував повільний перехід на нову систему, основна ідея якої – гроші ходять за пацієнтом. З 2020 року старі правила фінансування не будуть діяти. Часу для переходу достатньо, втім зволікати з підписанням декларацій не варто. Тож слід звернутися до амбулаторії чи лікарні, обрати лікаря та підписати з ним декларацію. Нагадаємо, що сімейний лікар може обслуговувати 1800 пацієнтів, терапевт – 2 000, педіатр – 900 після укладення декларацій.
21 Червня, 2018 р., 19:50
Сьогодні, 21 червня, у Білоцерківській районній державній адміністрації відбулося штабне тренування, в ході якого перевірено готовність влади та сил цивільного захисту до виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру. Основні завдання, які ставили перед учасниками навчання, – відпрацювання злагодженості, послідовності, оперативності у роботі та взаємодії між органами управління та силами цивільного захисту під час проведення заходів із захисту населення.
21 Червня, 2018 р., 18:43
12 та 13 червня в Київському центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець". Конкурс проводився серед державних службовців обласної та районних державних адміністрацій Київщини в номінаціях "Кращий керівник" та "Кращий спеціаліст".
21 Червня, 2018 р., 13:08
22 червня ц.р. Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні СБУ у м. Києві та Київській області проведе масштабне контрдиверсійне навчання у межах Богуславського, Миронівського, Рокитнянського та Таращанського районів Київської області за участі підрозділів Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, Збройних сил України та органів державної влади.
21 Червня, 2018 р., 09:06
З липня стартує медична реформа, яка передбачає зміну системи фінансування медичних закладів первинної допомоги - поліклінік, амбулаторій, в яких працюють сімейні лікарі, педіатри та терапевти. Держава розпочинає фінансувати ці медзаклади за принципом «гроші йдуть за пацієнтом» - платитиме саме тому лікарю, тому медзакладу, до якого людина звернулась за допомогою. Людина підписує декларацію з лікарем, якому довіряє, держава – сплачує за її обслуговування у цього лікаря. На сьогодні понад 9 мільйонів українців вже обрали свого лікаря і підписали з ним декларацію.
20 Червня, 2018 р., 16:32
Білоцерківська ОДПІ повідомляє про режим роботи Центрів обслуговування платників у святкові та вихідні дні:
19 Червня, 2018 р., 11:50
Президент Петро Порошенко наголошує, що децентралізація є однією з найрезультативніших реформ з тих, що були проведені в країні останнім часом. «Децентралізація – це є моє дітище, і я наполегливо працюватиму над цим проектом рівно стільки, скільки мені відміряє бути при владі український народ»,  – сказав Президент під час виступу на XIV Українському муніципальному форумі.
18 Червня, 2018 р., 16:27
14-17 червня місто Кривий Ріг гостинно приймало учасників VIII Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної творчості "Червона калина". Понад тисяча учасників з 19 регіонів України привезли до міста козака Рога щось рідне - від пісні до народного вбрання. Серед учасників і народний фольклорний ансамбль "Терниця" Білоцерківського районного будинку культури, а також тріо "Обрій" у складі Тетяни Семешко, Віти Назаренко та Людмили Шараєвської.
18 Червня, 2018 р., 15:58
Потрібно організувати ефективну систему консультацій податківців для бізнесу на місцевому рівні. Таку думку висловив начальник Білоцерківського відділення ГУ ДФС у Київській області Павло Козирєв за результатами першого Круглого столу податківців відділення з представниками місцевого бізнесу, який відбувся 15 червня в Білій Церкві в приміщенні Київської обласної торгово-промислової палати. 
18 Червня, 2018 р., 15:30
Як відзначив начальник відділу з профілактики страхових випадків управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Олексій Савченко, протягом п’яти місяців 2018 року до районних і міських відділень управління надійшло 91 повідомлення про нещасні випадки, що сталися з працівниками суб’єктів господарювання Київщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень