Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося штабне тренування

Дата: 21.06.2018 19:50
Кількість переглядів: 651

Фото без описуСьогодні, 21 червня, у Білоцерківській районній державній адміністрації відбулося штабне тренування, в ході якого перевірено готовність влади та сил цивільного захисту до виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру. Основні завдання, які ставили перед учасниками навчання, – відпрацювання злагодженості, послідовності, оперативності у роботі та взаємодії між органами управління та силами цивільного захисту під час проведення заходів із захисту населення.

В ході штабного тренування був відпрацьований  план дій при змодельованій надзвичайній ситуації пов’язаній з виникненням ймовірної аварії на транспорті з викиданням хімічно-небезпечних речовин. Присутні детально обговорили першочергові аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи, спрямовані на збереження життя і здоров’я людей та ін.

Участь у тренуванні взяли перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Савчук, заступник голови райдержадміністрації Володимир Толочко, начальник Білоцерківського РВ ГУ ДСНС України в Київській області Віктор Юрченко, начальник аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Київській області Серій Шумигора, а також члени евакуаційної комісії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень