Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наші державні службовці - найкращі в області

Дата: 21.06.2018 18:43
Кількість переглядів: 630

Фото без опису12 та 13 червня в Київському центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець". Конкурс проводився серед державних службовців обласної та районних державних адміністрацій Київщини в номінаціях "Кращий керівник" та "Кращий спеціаліст".

Метою проведення Конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

Білоцерківський район представляли Наталія Кияниця (начальник відділу захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС управління соціального захисту населення райдержадміністрації) та Інна Степанюк (головний спеціаліст загального відділу апарату райдержадміністрації). Приємно відзначити, що в номінації "Кращий спеціаліст" перемогу здобула наша Інна Степанюк.

Інна зізнається, що  і не сподівалася, що конкурс може бути настільки цікавим, пізнавальним і водночас емоційно напруженим. "Враження від конкурсу – лише позитивні, адже участь в ньому допомогла мені розкрити свій потенціал і, найголовніше, – повірити у власні сили", - зізнається переможниця і радить усім не боятися, а обов"язково спробувати власні сили у подібних конкурсах. Адже це чудова можливість для саморозвитку, самовдосконалення та підвищення власної професійної діяльності.

Вітаємо Інну з перемогою та бажаємо успіху у ІІІ турі щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень