Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Липня, 2018 р., 11:29
Вже стало доброю традицією проводити «День відкритих дверей» в Центрі обслуговування платників Білоцерківської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області. Цього разу, в Єдиний день податкових знань, зустріч відбулася для студентів економічного факультету напрямку фінанси, банківська справа та страхування Білоцерківського Національного аграрного університету.
02 Липня, 2018 р., 11:59
Останні роки у Київської області стрімкими темпами ведеться будівництво та кожного дня вводяться до експлуатації об’єкти будівництва різного призначення, але замовники будівництва, забудовники, проектні та будівельні організації дуже часто при веденні будівельної діяльності нехтують вимогами будівельних норм та правил у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки.
02 Липня, 2018 р., 11:52
Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає населення та суб‘єктів господарської діяльності дотримуватися пожежної безпеки під час збирання урожаю!                                     
02 Липня, 2018 р., 11:14
Міжнародна організація з Міграції (МОМ) за фінансової підтримки Федеративної Республіки Німеччина, що діє через Німецький Банк розвитку (kfW), розпочинає набір учасників на новий проект, що має на меті покращення можливості до самозабезпечення та самозайнятості внутрішньо переміщених осіб та мешканців регіонів, які зазнали наслідків конфлікту, водночас зміцнюючи соціально-економічну стабільність і вимушеним переселенцям добробут приймаючих громад в Україні. Завдяки грантам на самозайнятість та мікро підприємництво проект надасть змогу вимушеним переселенцям та мешканцям приймаючих громад розпочати новий або розширити наявний бізнес.
02 Липня, 2018 р., 10:50
Президент Петро Порошенко внесе на розгляд Верховної Ради зміни до Конституції України в частині закріплення в Основному законі стратегічних цілей Української держави – набуття членства України в Європейському Союзі та Північноатлантичному Альянсі.
01 Липня, 2018 р., 08:31
Станом на 1 червня цього року на медичну та соціальну реабілітацію потерпілих на виробництві управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Київській області виплачено 3049 тис. грн. Про це повідомив начальник обласного управління Георгій Галиць під час апаратної наради з керівниками структурних підрозділів та працівниками управління сьогодні, 9 липня.
28 Червня, 2018 р., 10:45
Шановні співвітчизники! Шановні запрошені!
27 Червня, 2018 р., 13:19
27 червня відбулося засідання колегії Білоцерківської районної адміністрації. Вів засідання перший заступник голови адміністрації Юрій Савчук. Серед розглянутих питань - про стан дотримання законодавства про працю в Білоцерківському районі та стан сплати суб’єктами господарювання району внесків до Пенсійного фонду України, підсумки 2017/2018 навчального року у загальноосвітніх навчальних закладах Білоцерківського району та готовність сільськогосподарських підприємств району до проведення жнив урожаю 2018 року.
27 Червня, 2018 р., 12:51
Події 1996 року заклали основу політичного життя України, яка вирує в стінах урядового кварталу з різним ступенем інтенсивності і зараз. 27 червня у великому залі Білоцерківської райдержадміністрації відбулися урочисті збори з нагоди 22-ї річниці Конституції України. Усіх присутніх привітав перший заступник голови Білоцерківської районної адміністрації Юрій Савчук, наголосивши на історичній та державотворчій ролі Основного Закону України.
27 Червня, 2018 р., 11:57
Вже стало доброю традицією проводити «День відкритих дверей» в Центрі обслуговування платників Білоцерківської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області. Цього разу, в Єдиний день податкових знань, зустріч відбулася для студентів економічного факультету напрямку фінанси, банківська справа та страхування Білоцерківського Національного аграрного університету.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень