Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Як приймали Основний Закон України

Дата: 27.06.2018 12:51
Кількість переглядів: 582

Фото без описуПодії 1996 року заклали основу політичного життя України, яка вирує в стінах урядового кварталу з різним ступенем інтенсивності і зараз. 27 червня у великому залі Білоцерківської райдержадміністрації відбулися урочисті збори з нагоди 22-ї річниці Конституції України. Усіх присутніх привітав перший заступник голови Білоцерківської районної адміністрації Юрій Савчук, наголосивши на історичній та державотворчій ролі Основного Закону України.

Потому учасники зустрічі переглянули фільм про історію конституційного процесу в Україні. Почесним гостем святкового заходу був Володимир Іванович Кравчук, депутат ІІ скликання, який був одним із 315 народних обранців, які вольовим рішенням прийняли головний документ країни. Володимир Іванович розповів про ті події та відповів на запитання присутніх. На згадку про важливі історичні події він подарував колективу адміністрації фотокопію першої сторінки Конституції України з підписами народних депутатів. 

Додамо, що нині Володимир Іванович обіймає посаду директора Українського науково-дослідного інституту прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва ім. Л.Погорілого. Втім певний час він працював заступником директора дослідного господарства «Терезине» та головою правління колективного сільськогосподарського підприємства «Вільнотарасівське».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень