Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«День відкритих дверей» в ЦОП Білоцерківської ОДПІ

Дата: 03.07.2018 11:29
Кількість переглядів: 629

Фото без описуВже стало доброю традицією проводити «День відкритих дверей» в Центрі обслуговування платників Білоцерківської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області. Цього разу, в Єдиний день податкових знань, зустріч відбулася для студентів економічного факультету напрямку фінанси, банківська справа та страхування Білоцерківського Національного аграрного університету.

Майбутніх «фінансистів» та бухгалтерів зустрів очільник Білоцерківської ОДПІ Віталій Голодняк та розповів про сутність сучасних податків і відповідальну роботу податківців. Для молоді було організовано екскурсію в Центрі обслуговування платників. Студенти дізнались про сучасні нововведення та електронні сервіси, які значно полегшують роботу суб’єктів господарювання, ознайомились з принципами надання адміністративних послуг і консультацій платникам, процесом приймання податкової звітності. 

В ході екскурсії Віталій Голодняк звернув увагу і на розміщені на столах брошури, буклети, пам’ятки та іншу друковану продукцію, що підготовлена фахівцями на допомогу платникам. Загалом візит до Білоцерківської ОДПІ виявився цікавим та змістовним.

Білоцерківська ОДПІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень