Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Потрібно організувати ефективну систему консультацій податківців для бізнесу на місцевому рівні», - Павло Козирєв

Дата: 18.06.2018 15:58
Кількість переглядів: 651

Фото без описуПотрібно організувати ефективну систему консультацій податківців для бізнесу на місцевому рівні. Таку думку висловив начальник Білоцерківського відділення ГУ ДФС у Київській області Павло Козирєв за результатами першого Круглого столу податківців відділення з представниками місцевого бізнесу, який відбувся 15 червня в Білій Церкві в приміщенні Київської обласної торгово-промислової палати. 

Зокрема, він зазначив, що «наша країна тримається на місцевому самоврядуванні і на бізнесі. Тому наша співпраця з бізнесом дуже важлива. Я відкритий до вирішення будь-яких проблемних питань, як під час особистого прийому, який проводиться кожної 2-ї та 4-ї середи кожного місяця з 9.00 до 12.00 години. Так і у інші робочі дні, якщо потрібно вирішити термінове питання».

«Бізнес настільки відкрито працює, наскільки це дозволяють йому умови, створені державою. Тому у співпраці податкової з бізнесом важливо намагатися не допускати помилок, а працювати на упередження», - вважає Павло Козирєв.

Разом з тим він порадив представникам бізнесу консультуватися з профільними фахівцями по діючому податковому законодавству, які можуть надати вичерпне пояснення по конкретному питанню.

Говорячи про структуру Білоцерківського відділення ГУ ДФС у Київській області Павло Козирєв зазначив, що до нього входить три відділи: відділ адміністрування податків та зборів фізичних осіб-підприємців, відділ адміністрування податків та зборів юридичних осіб та відділ погашення боргу.

Президент Київської обласної торгово-промислової палати Олександр Рябоконь запропонував проводити тематичні семінари по темам, які цікавлять бізнес.

В свою чергу, голова територіального відділення Асоціації платників податків у Київській області Олена Хотенко повідомила, що в Київській області запущено пілотний проект, який покликаний допомогти бізнесу співпрацювати з податківцями, починаючи з подачі звітності, декларацій закінчуючи поясненням змін до податкового законодавства. «На базі Головного управління ДФС у Київській області створено консультаційно-методологічний центр, де працюють відповідні фахівці, які вирішуватимуть всі ваші проблемні питання. Це зворотній зв'язок для законодавців, які будуть на практиці розуміти, як працює законодавство і чи потрібно його коригувати», - пояснила Олена Хотенко.

Представники бізнесу Білої Церкви та районів, які входять до складу Білоцерківського відділення ГУ ДФС у Київській області обговорили теми, що стосуються місцевих податків, змін у податковому законодавстві та інші питання, які хвилюють бізнес.

Начальник Білоцерківського відділення ГУ ДФС у Київській області Павло Козирєв відзначив найбільших платників податків у трьох номінаціях: кращий платник податку на прибуток - ТОВ "Біофарма плазма", кращий платник ПДВ - ДП "Білоцерківське лісове господарство", кращий платник - ПДФО ПАТ "Росава".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень