Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Молодіжний актив району зустрівся з білоцерківцем Тарасом Позднієм, який підкорив найвищу вершину світу

Дата: 22.06.2018 20:51
Кількість переглядів: 594

Фото без описуСьогодні, 22 червня, молодіжний актив Білоцерківського району зустрівся з Тарасом Позднієм, першим білоцерківцем, який підкорив найвищу вершину світу - Еверест висотою 8848 метрів! Експедиція тривала 50 днів. Багато складнощів та перепон довелося подолати відчайдухам, які вирішили здолати Еверест. Разом з Тарасом найвищу вершину світу підкорювали Ірина Галай, Роман Городечний та Дмитро Семеренко. Доречі, Тарас Поздній відзначився ще одним рекордом - він вперше підняв на гору гаманець із криптовалютою.

Зустріч була дуже цікавою, адже Тарас хороший оповідач та й людина він не пересічна. Цікавості зустрічі додавали фото та відео, які Тарас приніс з собою. Кожне фото - маленька історія, з яких власне і складена ця величезна пригода.
Про пригоди земляка всі слухали затамувавши подих. А потім засипали питаннями - як почали займатися туризмом, коли вирішили піднятися на Еверест, що було найскладніше у підйомі, чи не було страшно, перші враження на горі і багато інших. Наостанок Тарас побажав усім не боятися йти за своєю мрією, наближатися до неї крок за кроком, долаючи дедалі вищі і вищі вершини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень