Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Приймали вітання з нагоди професійного свята

Дата: 25.06.2018 12:14
Кількість переглядів: 622

Фото без опису23 червня, в залі засідань Білоцерківської райдержадміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди Дня державної служби, в яких взяли участь керівники району, помічник-консультант народного депутата України В.І.Гудзенка Людмила Веряскіна, колишні керівники району Сергій Вахній та Василь Дудник, начальник Білоцерківського відділення ГУ ДФС у Київській області Павло Козирєв, голова профспілки працівників державних установ Любов Тимошенко, представник БФ «Фортеця» Володимир Василенко, державні службовці.

З привітальним словом до зібрання звернулися голова райдержадміністрації Геннадій Джегур та виконуючий обов’язки голови районної ради Анатолій Чичикало. «Обов’язки державного службовця дуже важкі, особливо сьогодні в часи реформ і розбудови держави. На Вас покладаються не тільки посадові обов’язки, а й завдання бути ланкою між владою і людьми. Надзвичайно не просто завжди бути зразком, мати терпіння і забезпечувати лад в суспільстві. Щиро дякую за терпіння, мудрість, професіоналізм. Бажаю усім добра, миру, злагоди, професійного росту, матеріальних благ і всього найкращого», - зазначив у вітальному слові Геннадій Джегур.

Традиційно, кращим державним службовцям були вручені подяки різного рівня. Так, указом Президента України №175/2018 від 21 червня 2018 року за вагомий особистий внесок у державне будівництво, забезпечення реалізації державної політики у сфері державної служби, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу та з нагоди 100-річчя державної служби в Україні керівник апарату райдержадміністрації Ольга Кучер нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня. Подякою Київської обласної адміністрації нагороджено головного спеціаліста юридичного відділу апарату адміністрації Ольгу Бесараб.

Подяками від голови адміністрації нагороджені усі відділи та управління адміністрації. Почесними грамотами відмічено ряд службовців і від районної ради та народного депутата України В.Гудзенка. Крім цього, від Віталія Івановича управління адміністративних послуг та державної реєстрації отримало в подарунок багатофункціональний копіювальний пристрій, який дозволить ще оперативніше надавати адмінпослуги громадянам.

Святковий настрій усім присутнім подарували виступи районних артистів – народного фольклорного ансамблю «Терниця», гурту «Молодички», вокального ансамблю «Дитячі мрії», гурту «Арт-фемілі», тріо «Обрій», Андрія Крята зі своїми учнями та влучні гуморески Володимира Дідківського.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень