Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Як запобігти розповсюдженню вірусу АЧС

Дата: 26.06.2018 16:24
Кількість переглядів: 659

Фото без опису26 червня в м.Біла Церква відбувся семінар ветеринарів присвячений питанням протидії африканській чумі свиней в рамках проекту продовольчої та сільськогосподарської організації ООН «Підвищення обізнаності про Африканську чуму свиней в Україні» за участю представника національного консультанта ФАО з комунікацій Олександра Борисовича Рєвнівцева. Участь у семінарі взяли керівники сільгосппідприємств, ветеринари, голови місцевих рад, працівники Держпродспоживслужби. 

На семінарі розглядалися питання щодо африканської чуми свиней, сучасний стан та загрози, розповсюдження регіонами України; заходи щодо недопущення виникнення африканської чуми свиней у сільгосппідприємствах та у приватних господарствах; першочергові самостійні дії з локалізації вогнища АЧС.  
Учасники заходу отримали важливу інформацію щодо способів запобігання африканської чуми свиней, способів передачі вірусу АЧС та інших актуальних питань, а також  мали змогу поставити запитання та отримати вичерпні відповіді. Доречі, доповідач подавав усю інформацію в доступній і зрозумілій формі. також до відома учасників зустрічі пропонувалася друкована продукція відповідного тематичного спрямування. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень