Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Науково-практичний семінар – як засіб для покращення ефективності роботи з профілактики нещасних випадків

Дата: 18.06.2018 15:27
Кількість переглядів: 596

Фото без описуВ управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області проведено науково-практичний семінар з обговорення результатів аналізу стану виробничого травматизму на підприємствах області та ефективності профілактичної діяльності, яку здійснює служба страхових експертів з охорони праці. У семінарі взяли участь страхові експерти з охорони праці та керівники відділень управління в районах і містах обласного значення Київщини. Загальна кількість учасників – понад 20 осіб.

Із вступним словом до учасників семінару звернувся заступник начальника управління – начальник юридичного відділу Петро Рева, який привітав присутніх та наголосив на важливості проведення постійної роботи щодо вдосконалення роботи з профілактики нещасних випадків на виробництві, запобігання їх настанню та усунення загрози здоров’ю працівників, викликаної умовами праці.

Організатори семінару запропонували слухачам цікаву і змістовну програму та ознайомили присутніх з показниками стану страхового травматизму і його динамікою за восьмирічний період, презентували діаграми і таблиці з аналітичним матеріалом.

Спікер семінару, начальник відділу з профілактики страхових випадків Олексій Савченко, характеризуючи роботу страхових експертів, озвучив її позитивні здобутки за останні роки і звернув увагу на існуючі недоліки, зокрема в питаннях надання допомоги роботодавцям в запровадженні системи управління охороною праці на підприємствах, проведенні інформаційно-роз’яснювальної роботи, та запропонував конкретні шляхи покращення.

Основною метою подібних заходів є вдосконалення роботи в галузі профілактики нещасних випадків, забезпечення її ефективності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень